Sportfogadás tippek: Levante - Real Madrid

2018-02-03
Az őszi meccsen a Real Madrid a Levante ellen csak 1-1-es döntetlent ért el, de Zizou együttese kezd formába lendülni, a Deport és a Valenciát is könnyedén verte. Valószínűleg a Levante is az említett együttesek sorsára jut szombat este.

Levante - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Bwin odds: 1.87

Kezdés: szombat, 20:45

 

A Real Madridnak egyértelmű célja, hogy a bajnokságban valahol a dobogón zárjon, lehetőleg a második helyen, hisz a Barcát utolérni nagyjából lehetetlen. Az igazi cél viszont, hogy a PSG elleni BL-párharcig ismét maximális önbizalommal lépjenek pályára Ronaldóék. Ehhez olyan meccsek szükségesek, mint a Depor elleni 7-1 vagy a Valencia elleni 4-1-es siker. Ezeken a találkozókon már jól működött a Madrid, Ronaldo gólokat lőtt, mindenki tette a dolgát.

Ami a Levante együttesét illeti, az egész idény a kiesés elleni harcról szól, de ez a klub hozzá van szokva. Amikor nem épp a feljutás a cél, akkor a kiesés ellen harcol a valenciai együttes. A Madrid elleni meccset a 16. helyről várja a Levante, de az előtte lévő Espanyolhoz képest már 5 pont a hátrány, és valószínűleg ez nem most fog szűkülni.

A szombat esti meccsen a hazai együttesnek nélkülözni kell pár játékosát, Zidane viszont Vallejót kivéve mindenkit pályára küldhet. Ez nem túl jó hír a Levantének, hisz Bale és Ronaldo is ott lesz a pályán, és előbb-utóbb Benzema is elkapja majd a fonalat. Legutóbb már a középpályások is jól mozogtak, Kroos gólt is szerzett, szóval kezd magára találni a Fehér Balett, és őszintén szólva ideje volt már.

Ramost kivéve az alapcsapattal játszik majd a Madrid, szóval nem lesz egyszerű dolga a Levantének. Zidane egyértelmű célja, hogy a PSG elleni BL-meccsig ismét olyan együttes legyen a Madrid, melytől retteg Európa. A Bwinen a 3.5 gól felett opció 1.87-tel fizet, egész jó tippnek tűnik. A Real visszatalált a helyes útra, ugyanakkor egy-egy gólt azért bármikor képes beszedni, főleg, ha lő majd vagy ötöt...

Címkék: sportfogadás, tipp,