Sportfogadás tippek: Kecskemét-Haladás

2014-08-02
Az NBI nyitófordulójában sem a Kecskemét, sem a Haladás nem parádézott. Ma mindkét csapat esélyt kap a javításra.

KTE-Haladás

Tipp: A Haladás gólt szerez

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Kecskemét a Fradi ellen 3-1-re kapott ki, Böde Dani egyből mesterhármassal nyitott. Adódik a kérdés, hogy Böde lendült itt a nyáron bombaformába, vagy a Kecsó védelme lett gyengébb az átlagosnál. Nos, az tény, hogy mesterhármast véletlenül nem rúg az ember megye 3-ban sem, de Böde góljaihoz kellett a KTE védelmének szerencsétlenkedése is. Ha visszaemlékszünk a 3. gólja előtti burleszkre...

Ma a Hali látogat Kecskemétre, és mindenképp pontot akarnak szerezni a szombathelyiek. Otthon pocsékra sikeredett a rajt, egy unalmas meccsen az UTE talált egy gólt, és 1-0-ra nyert. Artner fiai nem igazán pörögtek, reméljük, hogy ma jobban felpörögnek a KTE ellen.

Radót és Némethet több klub is vinné, ám egyelőre a Hali játékosai, és pályára is léphetnek. Nem úgy Iszlai, aki megsérült, viszont Fehér Zoltán ismét játékra készen áll eltiltása után.

Várható kezdőcsapatok:

KTE: Tujvel-Botka-Karan-Varga-Polyák-Patvaros-N'Diaye-Eninful-Szavics-Kitl-Pavicevic

Haladás:Rózsa-Fehér-Dvorschák-Devecseri-Katona-Jagodics-Szakály-Gál-Nagy-Halmosi-Radó

Tény, hogy egyik csapatnak sem a bajnoki cím a célja, és az is tény, hogy mindkét gárdára jellemző lesz az idény eleji forma kifejezés. Ugyanakkor a Hali azért mégis masszívabb csapatnak tűnik. A KTE-nek az FTC ellen a 2. félidőben voltak jó pillanataik, de az elsőben a Fradi 4-5 gólt is lőhetett volna. Nincs még összeérve ez a KTE védelem, Radónak ma több lehetősége lesz, mint volt az UTE ellen az elmúlt héten.
De jöhet itt egy Halmosi pontrúgás, egy Devecseri fejes, többször is összeomolhat a KTE védelme. Hogy hiba nélkül hozza le a mérkőzést a hazai csapat hátul, az szinte kizárt.

Címkék: sportfogadás, tipp,