Sportfogadás tippek: Kazahsztán-Olaszország és Real Madrid-Real Betis meccsekkel próbálunk ma nyerni

2013-04-20
Rendhagyó hét ez, hisz ritka az olyan alkalom, amikor két ennyire erős tippünk is van, hogy nem tudunk dönteni! Nézzük őket

Kazahsztán-Olaszország

Tipp: Kazahsztán (kétesély)

Odds: 1.52 (Bet365)

Tegnap sajnos az olaszok 2-1 megvertek minket a divizó 1-es VB-n, így az is eldőlt, hogy az olaszok csont nélkül feljutnak, vagyis számukra a mai kazahok elleni meccs teljesen tét nélküli. Ismerjük az olasz népet, kényelmes fajta... Ők nem fognak törődni a mi lelkünkkel, ők nem fognak értünk küzdeni.

Nem azt mondjuk, hogy lefekszenek a kazahoknak, hanem az, hogy nem fogják magukat odatenni 100 %-osan. A jéghoki az a sport, ahol alibizéssel nem lehet nyerni. Ezen a meccsen egyértelműen az akarati tényező dönt majd. A taljánon nem fognak belemenni az ütközésekbe, vigyáznak majd saját testi épségükre. Ha kikapnak, hát akkor sem történik semmi. Kazahsztánnak viszont oda kell tennie magát, és javítani a mieinke lleni meccset.

Egyébként sem lehet azt mondani, hogy az olasz csapat jobb lenne, mint a kazah, emlékezzünk csak vissza, hogy a kazahoknak mennyire nem volt szerencséje ellenünk...

Ha mindkét csapat számára téttel bírna a találkozó, akkor sem lenne rossz tipp, így viszont egyenesen fenomenális.

 

Real Madrid - Real Betis

Tipp: Betis gólt lő

Odds: 1.61 (bet365)

a Betisnek nemcsak a gólja tűnik biztosnak, de egyes írások szerint a pontszerzés is. A Madrid a jövő heti BL találkozó miatt tartalékos lesz, Özil és di Maria biztosan nem játszik, Ronaldo talán. Szűrők egytől egyig kidőltek, hisz Essien sérült, Alonso eltiltott, Khedira pedig a BL meccsre tartalékol. Védelemben a legfontosabb láncszem, Sergio Ramos szintén pihenőt kapott, így a helyén Carvalho kaphat szerepet.

Pepe és Modric lesz talán a szűrő, de semi sem biztos így szombat délelőtt. Sőt a Marca szerint az a Casemiro is bemutatkozik, aki a Real B tagja de ott sem nagyon játszik. Mondjuk elvileg a felnőtt csapathoz igazolták, lehet, már a Mou éra utánra...

A Betis egy remek csapat, hajt az EL indulásért, és hajt azért, hogy elverje a 'nagy' Real Madridot. Ez a Betis képes rá. Egy gól minimum van bennük, Carvalho nem fogja tudni felvenni a versenyt Pabonnal és Campbellel.

A Betis játékosai sokkal motiváltabbak, mint a Real focistái. Itt bizony meglepetés szagát érezni a levegőben, még az is elképzelhető, hogy 10.00-es oddson a Betis el tudja verni a Blancókat.

Ezek tehát a mai tippjeink, remélhetőleg egyik esetben sem nyúltunk mellé!

Sok sikert kívánunk a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,