Sportfogadás tippek: Kaiserslautern - Ingolstadt

2013-07-26
A német Bundesliga II igen korán elrajtolt, ma már a 2. kört kezdik a csapatok. A 'lautern az elmúlt idényben osztályozón elbukott, így ebben az idényben is a másodosztályban szerepelnek. Viszont megfogadták, hogy ezúttal bajnokok lesznek, és csont nélkül jutnak fel a legjobbak közé!

K'lautern-Ingolstadt

Tipp: hazai

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A 'lauternnél tehát nagy volt a fogadkozás, és ennek megfelelően győzelemmel kezdték a 2013/14-es kiírást. Idegenben győzték le a Paderbornt 1-0-ra, ma pedig otthon is megmutathatják, hogy nem a levegőbe beszéltek.

Az ingolstadtiak viszont könnyen bajba kerülhetnek a rajtnál, mert kikaptak az első körben az Aue-tól, és ma sem nekik áll a zászló!

A 'lautern rendesen átalakult a nyáron, legnagyobb veszteségük az a Wieser, akit a Bayern idén már nem adott kölcsön a Vörös Ördögöknek. Wieser a Münchennél epizodista lesz, pár kupameccs, esetleg egy-két bajnoki szereplés, amikor a Bayern ászai a BL-re pihennek. Nagy tehetség a srác, jó kérdés, hogy a Bayernnél mennyit látunkmajd belőle. Ő tehát nincs, de van Idrissou, akitől idén is gólokat várnak.

Az Ingolstadtnál nem volt nagy mozgás, igaz kisebb is az a bizonyos mozgástér. Ők idén is a bennmaradásért lesznek harcban, de ezt a harcot hamar kezdik, pláne ha ma is igazolódik a papírforma.

Márpedig igazolódik, mert a 'lautern jó formában van. Barátságos meccseken is jól pörögtek, egy Nordsjaellandnak például vertek egy négyest, miközben ők egyet sem kaptak. Paderborn ellen szintén megúszták, Dickék tehát stabilitást adnak a csapatnak.

Otthon, az idény első meccsén nagyjából 40.000 ember szorít majd a 'lautern sikeréért, így pedig lehetetlen rosszul játszani. Idrissouék hazai pályán az előző idényben 9-6-2-es mérleggel zártak, hazai nyitómeccsükön nem fognak botlani!

Hazai oldalon Torrejon és Bunjaku nem léphet pályára, vendég részről Mijatovic és Morales kénytelen kihagyni a mérkőzést. Ilyen szempontból tehát egál, 2-2 hiányzóval számolhatunk, de nem ez fog dönteni!

A 'lautern otthon bedarálja az Ingolstadtot, ahogy tette azt tavaly (3-0), és tavaly előtt (2-0)!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,