Sportfogadás tippek: Kaiserslautern - 1860 München

2014-08-04
A Bundesliga másodosztályában is elkezdődött a buli. Mai két főszereplőnk célja sem más, mint a feljutás. Egy jó rajt aranyat érhet.

1860 München - Kaiserslautern

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.42

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Az előző idényben a Kaiserslautern nagyon közel került a feljutáshoz, de nem jött össze. Volt a csapatnak egy viszonylag gyenge rajtja, és volt egy olyan rossz időszaka tavasszal, ami nem fért bele. Most ismét megcélozzák a feljutást, ám rivális majd ismét akad bőven. Ilyen rivális lehet az 1860 München, amely klub igazi középcsapattá vált a másodosztályban. Most Ricardo Moniz tehetne csodát, ha feljuttatná a csapatot, bár a keret nem tűnik annyira erősnek.

Az 1860-hoz érkezett Leonardo az FTC-től. Ő ennek a klubnak is erőssége lehet, ugyanakkor ma az is kérdéses, hogy kezd-e. Érkezett két játékos a Barca utánpótlásból, Ilie és Edu Bedia, és talán még Okotie lehet erősítés, aki az Austria Wienben focizott eddig. Távozott Beni Lauth, aki a Ferencváros labdarúgója lett. Azért Lauthon látni, hogy nem véletlenül vált meg tőle a klub, sajnos az NBI-ben sem üti meg az átlagot. Érzékeny vezsteség lehet még Stoppelkamp és Osako, rajtuk kívül csak kiegészítő játékosok távoztak.

A 'lauternnél sem tétlenkedtek a nyáron. Távozott a fél csapat, olyan játékosok igazoltak el, mint Sukuta Pasu, Bunjaku, Idrissou, Zoller, Dick vagy Fortunis. Összesen 12-en igazoltak el, ám idáig csak hatan érkeztek, és ők sem nagy nevek még ezen a szinten sem. Nyugodtan ki lehet jelenteni, gyengült a 'lautern, bár még lehet igazolni a hónap végéig.

Persze hiába a sok távozó a Vörös Ördögöknél, egy ütős kezdőt azért össze tud állítani Runjaic mester. A baj majd ott kezdődik, amikor jönnek a sérülések és az eltiltások.

Várható kezdőcsapatok:

1860: Kiraly - Kagelmacher, Schindler, Vallori, Wittek - Weigl, Y. Stark - Bedia - Wood, Okotie, Adlung
 
A hazaiak 4-2-3-1-et játszanak, a München pedig kérdéses. Eleve jött Moniz mester, aki még nem játszott tétmeccset a csapatával, ráadásul már a szezon kezdetének ellenére sok a sérült. Bülow, Eicher, Hertner, Volz, Stahl, Hain és Wojtkoviak sem bevethető.
A Fritz Walter Stadionban ezen a meccsen a hazai csapat az esélyes. Sok játékos távozott, ennek ellenére maradt egy Lakic, aki a 4-2-3-1-es rendszerben aranyat érhet. Ha ő formában lesz, 20 gól fölé juthat a 'lauternben idén. A Vörös Ördögök kezdője erős, két-három gólt is begyömöszölhetnek Király kapujába. De új felállásban lép pályára a 'lautern védelem is, ez a Zimmer-Torrejon-Heintz-Löwe négyes még nem nevezhető összeszokottnak. Okotie biztosan nagy elánnal veti magát játékba új klubjánál, és Adlung sem fg tétlenkedni. De az is lehet, hogy Moniz kezdőként számol Leonardóval, ha valaki, akkor ő ismeri a kvalitásait. Ha játszana az ex-ferencvárosi, annak a hazaiak aligha örülnének.
Tipp: 2-1 vagy 3-1
Sok sikert mindenkinek!
 
Címkék: sportfogadás, tipp,