Sportfogadás tippek: Ivan Dodig - Benjamin Becker

2013-02-05
A Davis Kupa után három tenisztorna veszi kezdetét a fiúk számára. Vina del Marban salakon, míg Montpellierben és Zágrábban teremben mérhetik össze tudásukat a játékosok.

 

Ivan Dodig - Benjamin Becker


Tipp: Ivan Dodig
Odds: 1.68
Unibet

Kezdés: szerda 10:00

 

Dodig a 2011-es remek szezonja után tavaly nem igazán szerepelt jól és egyelőre túl nagy brillírozást idén sem hajtott végre. Az Australian Openje nem sikerült rosszul, két meccset is fogni tudott, majd Gasquet dolgát is megnehezítette. A hétvégén a Davis Kupában a horvátok kiestek az olaszok ellen, többek között azért, mert Dodig mindkét meccsét elveszítette, de a salak nem igazán az ő terepe. Karrierje során egy tornát tudott eddig nyerni, azt épp itt Zágrábban. Ez neki maximálisan hazai pálya, hisz itt telepedett le.

Becker sincs élete formájában és akkor még finoman fogalmaztunk. Inkább challenger tornákon alkot maradandót. Idén Aucklandben és Dohában első körös vereség, míg az Aussie Openen Bedenét még legyőzte, de Del Potro már nagy falatnak bizonyult. Ezt követően hazai környezetben indult egy kisebb tornán, ahol a nála jóval hátrébb rangsorolt Struff megálljt parancsolt számára.

Két nem túl nagy formában lévő teniszező meccse lesz ez, ahol épp a hazai környezet miatt nyerhet Dodig. Ő egy igazi olyan játékos aki kiteszi a szívét a pályára. Az előző években is rendre eksztázisban teniszezett itt Zágrábban, nagy lendületet ad számára a buzdítás. Nem ismer elveszett labdát, csúszik-mászik-vetődik, teljesen más arcát mutatja. Az adogatását képes lehet összerakni, akkor pedig túl nagy gondja nem lehet. Becker szeret szerva röptézni, de amikor nincs formában akkor sokat hibázik. A közönség támogatásával meglesz Dodignak a továbbjutás.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,