Sportfogadás tippek: Ingolstadt - Freiburg

2016-12-21
Valószínűleg nem ez a legjobban várt meccse az utolsó körnek a Bundesligában, de akad itt egy jónak tűnő tipp, amit kár lenne kihagyni!

Ingolstadt - Freiburg

Online sportfogadási tipp: 3 gól alatt (AH)

Bet365 odds: 1.425

Tippmix odds:-

Kezdés: szerda, 20:00

 

A 2016-os esztendő utolsó Bundesliga fordulójának a legjobban várt meccse a Bayern-Lipcse rangadó, de a legjobb tippek nem mindig a legjobb meccseken vannak. Az Ingolstadt és a Freiburg találkozóján viszont van egy jónak tűnő opciót, amit kár lenne veszni hagyni.

Az Ingolstadt az FCA elleni zakó után menesztette Kauczinski mestert, és Walpurgis ült a helyére. Az új mester 5 forduló alatt 10 pontot gyűjtött az Ingolstadttal, míg elődje összesen kettőt. Az Ingolstadt visszatért ahhoz a játékhoz, amivel az előző idényben simán bennmaradt. Semmi kockázatvállalás, nagyon stabil védekezés, és ha van elöl egy-két helyzet, azt be kell lőni.

Jól is áll a hazai csapatnak ez a fajta foci, mióta Walpurgis irányít, 5 bajnokijából csak egyet veszített el a csapat. Hiába verte meg az Ingolstadt a Lipcsét és a Leverkusent, nem fog eltérni attól a taktikától, ami ezen csapatok ellen is eredményes volt. Nagyon stabil védekezés mindennek az alapja. Ettől a két csapattól összesen egy gólt kapott Walpurgis együttese, ami azért jelzi, hogy masszív társaság.

A Freiburg idegenben nem túl acélos együttes, általában kikapni jár idegenben. Ugye hétközi forduló, nem valószínű, hogy a hétvégi meccsek után túlteng az energia a csapatokban. Gólt egyik fél sem akar kapni, ha meg valamelyik mégis betalál, akkor rá is ül az 1-0-ra. A tipp csak akkor bukik be, ha itt 4, vagy több gól születik, ami szinte kizárt.

Walpurgis mesterrel az Ingolstadt még nem játszott olyan bajnokit, ahol 3-nál több gól született volna, a Freiburg meg nem az a csapat, amely meg szokta szórni az ellenfeleket idegenben.

Címkék: sportfogadás, tipp,