Sportfogadás tippek: Hollandia-Magyarország

2013-10-11
Sorsdöntő meccs előtt a magyar válogatott! Ha megverjük Hollandiát, pótselejtezőt játszhatunk, és marad esélyünk kijutni a nyári VB-re. Látszólag Hollandia tét nélkül játszik, de csak látszólag!

Hollandia - Magyarország

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.5

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Hollandia számára sem tét nélküli a meccs, hisz nekik is van céljuk. Mivel ők már tuti kinn vannak a VB-n, előre gondolkodnak. Nekik az a céljuk, hogy a FIFA világranglistán bekerüljenek a legjobb nyolc közé, és így kiemeltek legyenek. Ez nagyon fontos, hisz így papíron könnyebben verhető ellenfeleket kapnak.

Hollandia egyébként rendre megver minket mostanában. Ahogyan TOTÓTIPPELŐ rovatunkban is írtuk, az utolsó 5 találkozást nézve 26 gólt kaptunk az Oranjétól, ami átlagban 5.2 bekapott gólt jelent meccsenként. Itt Budapesten legutóbb négyig jutottak, pedig közel sem a legjobb holland csapat lépett pályára. A Feyenoord fiataljaira építették a csapatukat akkor, de óriási volt a sebességkülönbség. Sokkal magabiztosabbak voltak a hollandok, képzelhetjük, hogy otthon milyen önbizalommal lépnek majd pályára.

Az Amsterdam Aréna közönségének buzdítása mellett ráadásul méginkább pörögni fognak. Azért itt Budapesten félgőzzel rúgták azt a négyet. Lassú védőink mellett a fürge hollandok tényleg azt fogják érezni, hogy ebben a meccsben bizony van lehetőség, itt lehet gólokat rúgni.

Hollandiának és nekünk is az a célunk, hogy nyerjünk. Sajnos a holland B, vagy C válogatott is gólokkal verne minket, de ahogy Egervári mester nyilatkozta, a futballban vannak csodák... Ide bizony csoda kéne, vagy minimum két-három holland kiállítás a meccs első öt percében, hogy pariban legyünk velük. A tippre visszatérve viszont fontos, hogy általában egyszer a magyar csapat is betalál a hollandok elleni meccsen, sőt emlékezhetünk az 5-3-as találkozóra, talán az utóbbi évek legjobb teljesítménye volt nemzeti csapatunktól. Jobbak voltak a hollandok, de ott végre tökös srácokat láthattunk.

Fölösleges itt bármiféle összehasonlítás, mert semmiből sem jönnénk ki jobban. Mivel itt egyértelműen csak a győzelem jó mindkét csapatnak, gólokat kell lőni. Erre alapozzuk a tippünket, reméljük nem csalódunk majd a csapatokban.

Az pedig kész csoda lenne, ha netán nyernénk mondjuk 3-2-re, de talán 100 meccsből egyszer megvernénk Hollandiát. Aztán könnyen lehet, hogy ez lesz az az egy a százból...

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,