Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Wolfsburg

2014-02-12
Tegnap a Dortmund már továbblépett az elődöntőbe, ma három újabb együttes csatlakozhat. A 'Leverkusen és a Bayern továbbjutása tutinak tűnik, de a Hoffenheim-Wolfsburg találkozó már izgalmasabbnak ígérkezik.

Hoffenheim - Wolfsburg

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Hoffenheim együttese nem tud rossz meccset játszani. Ez lényegében annak az őszinte focinak köszönhető, amit Gisdol mester játszat a csapatával. A 'kis' csapatok többsége általában a védekezésre alapozza a futballját, a Hoffi ezzel ellentétben a támadó focira szavazott. Ez jó, hisz a közönség rengeteg gólt láthat, és egyelőre az eredmények is Gisdolt igazolják. A bajnokikon jól szerepel a Hoffi, és mint látjuk, itt a DFB Kupában is áll még a csapat. Sőt az előző körben a Schalke 04 együttesét verték ki, ez pedig nem kis szó.

A Wolsburg a télen irányítót cserélt, Diego Ribas helyett Kevin de Bruyne lett az offenzív zóna vezére. Az első egy-két meccs nem is sült el jól, de hétvégén már 3-0-ra verték Olicék a Mainzot, és úgy játszottak, ahogy az első két tavaszi bajnokin is illet volna.

Várható kezdők:

Hoffenheim: Casteels - Beck, Süle, Vestergaard, F. Johnson - Rudy, Polanski - Volland, Roberto Firmino, Salihovic - Modeste

Wolfsburg: Benaglio - Ochs, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Träsch - Arnold, de Bruyne, Perisic - Dost

A Hoffienheim csapatát motiválhatja az is, hogy ha a döntőbe jutnak, akkor jövőre az Európa Ligában szerepelhetnek. Más kérdés, hogy ehhez az elődöntőben a Bayernt kéne majd valószínűleg legyőzni. Persze ez nem biztos, mert csodák léteznek, és még az is leget, hogy e meccset követően a HSV elveri a Bayernt. Szóval lényeg a lényeg, ma este a Hoffenheim és a Wolfsburg egy őszinte meccset fog egymással játszani, és mindenképp megpróbál továbblépni.

Aki látta már játszani ebben a szezonban Salihovicékat, az jól tudja, hogy ennek a tippnek illene 'zöldülnie'. A Hoffenheim már a Schalkénak is nekiment az előző körben, most ugyanezt fogja tenni a Wolfi ellen is.

Sok sikert a tipphez!

 
Címkék: sportfogadás, tipp,