Sportfogadás tippek: Hibernian - Hearts

2014-01-02
A skót Premiership 20. fordulójában rendeznek egy olyan meccset, amelyről érdemes írni egy-két sort. A Hibs ugyanis azt a Heartsot fogadja, amely klubnak nem csak a jelene, de a jövője is kérdéses.

Hibernian - Hearts

Tipp: Hibernian góljai 1.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Balogh János, a Nyíregyháza jelenlegi hálóőre már 2012 nyarán megjósolta, hogy nem ő lesz az egyetlen játékos, aki otthagyja a Heartsot. Igaza lett. Már akkor lehetett tudni, hogy a Hearts anyagi gondokkal küszködik, és ez azóta sincs másként. Egyre csak fiatalodik a csapat, mert ugye rengetegen lépnek le, és a keretet ifistákkal töltik föl. Egyelőre még játsszák a meccseket, nehogy további pontlevonás sújtsa a csapatot, bár a Hearts esélye a bennmaradsra így is a nullával egyenlő.

Jelenleg -2 ponttal állnak a korábbi pontlevonsoknak köszönhetően. A Hearts jelenleg egy ificsapat, a keret átlagéletkora nagyjából 19-20 év körül van. Legutóbb a St. Mirren otthonában heroikus küzdelemben egy 1-1-et sikerült összehozniuk, de ettől a csapattól már ez is óriási eredmény.

A Hibernian jelenleg a hetedik, azaz pont nem férne be a felsőházba. Ez a meccs számukra -ismerve a körülményeket- az a találkozó, ahol mindenáron nyerni kell. A Hibs jó formában van, hisz a Ross County-t 2-0-ra, a Kilmarnockot pedig 3-0-ra verték. Ma is illene azért minimum 2 gólt összehozni a hatalmas gondban lévő Hearts ellen hazai pályán.

A papírforma alapján minimum 2-3 gólos hazai születik, de ha kijön a lépés a hazai oldalon, lehet ebből igazi 4-5 gólos KO is.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,