Sportfogadás tippek: HC Vitkovice Steel - Fribourg

2012-12-28
A Spengler Cup tegnap sem hazudtolta meg magát, hisz láthattunk egy izgalmas kilenc gólos meccset, és egy kevésbé izgalmas 5-0-át. Ma ismét jégen a cseh Vitkovice, az a csapat, amely tegnap végig vezetett, csak akkor nem, amikor a legjobban kellett volna ...

Vitkovice-Fribourg

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

Tegnapi tippünknél a Vitkovice és az UFA meccsén még 1.53-ért fogadhattuk a 4.5 gól fölötti opciót, mára már csak 1.36-ot ér. A bukik is kapcsoltak, ami várható volt. Tavaly 6.17-es gólátlaga volt a tornának, és idén sincs ez másként.

Tegnap a Vitkovice nagyon jól kezdett az UFA ellen, 2-0-ra vezettek pillanatok alatt, az oroszok mintha aludtak volna az első percekben. Aztán volt még 4-2-es előny is, de a Salavat felállt, és 4-4-el zárták a rendes játékidőt. A csehek mentálisan nem nagyon tudták hová tenni a dolgot, hogy egy nyert meccsen mit keresnek még a jégen, így a végén 'természetesen' az oroszok örülhettek.

Igaz, a csehek sem szomorkodtak, mert ahogy tegnapi írásunkban említettük, itt nem lehet kiesni a csoportmeccsek után. Sőt a Vitkovice csoportelső is lehet, ha ma legalább három góllal legyőzi a svájci Fribourg együttesét.

A helvétek a nyitómeccsen 5-1-re verték az UFA-t, tehát nem lesz könnyű dolguk a cseheknek. Mi ismét inkább a gólok felé indulunk. Láthattuk tegnap, hogy a Vitkovice játékosai nem görcsöltek semmin, csak játszottak egy jót. Elöl meg merték húzni a cseleket, hátul pedig simán képesek voltak óvodás hibákat elkövetni, pláne, amikor a Salavat is picit komolyabban vette, és gyorsított a tempón.

Az eddigiek alapján tehát Fribourg győzelem néz ki, de sokkal jobb tippnek tűnik, hogy minimum 5 gólt látunk a mérkőzésen. Tegnap a Vitkovice-UFA találkozón már a meccs első felében összejött a tipphez szükséges öt gól, remélhetőleg most kell majd végig izgulni! De a igan, az sem baj, elvégre a jéghokiban percek alatt lehet 2-3 gólt ütni!

Könnyen lehet, hogy a Talbottal, Plussel, Bykovval felálló svájciak maguk meglövik az öt gólt, mint a Salavat ellen, a Fribourg együttese nagyon jó formában van ezekben a napokban-hetekben.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,