Sportfogadás tippek: Hannover - Hoffenheim

2015-04-25
A Hannover tavasszal még nem nyert meccset a Bundesligában. Itt az ideje elkezdeni, mert újabb betli esetén már a kiesőzónában találhatja magát a csapat.

Hannover 96- TSG Hoffenheim

Tipp: Hannover DNB

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Nagy gödörben van a Hannover, hisz ahogy a bevezetőben említettük, tavasszal még nem nyert meccset. Ha ma sem nyer, akkor óriási bajba kerül. A vezetőség nem nézhette tovább a tehetetlenséget, a sikertelenséget, hétfőn Korkut mester munkáját megköszönték, kedden pedig ki is nevezték az utódját Michael Frontzeck személyében. Frontzecktől vélhetően azt remélik, hogy Dárdai Pál mintájára rendbe szedi a Hannover védekezését. A kérdés csak, hogy nem jött-e későn az edzőváltás...

Mindegy, a Hannover edzéseit tehát már Frontzeck vezette a héten, vélhetően lesz hatása, hogy kicsit megkavarodott az állóvíz. Ami az ellenfelet illeti, a Hoffenheim sincs nagy formában. Kiesni már nem fog a csapat, hisz 5 fordulóval a vége előtt 10 ponttal előzi meg az osztályozós helyen álló Paderbornt. Az EL-indulás is egy távolabbinak tűnik, tegnap a Mainz is beelőzte a Hoffenheimet. Valószínűleg Gisdol csapata már csak a hazai meccsekre szívja fel magát, otthon még megpróbálnak játszani majd a közönségnek, de idegenben már nem lesz túl éles a Hoffi.

Főleg úgy nem, hogy ma nem játszhat Beck és Volland sem. Két kulcsfigura esett ki a vendég együttesből, és az elmúlt fordulók is bizonyítják, hogy nincs már éle a Hoffenheimnek. Ráadásul, ami azt illeti, ebben az idényben a csapat támadói sem brillíroznak. Szalai, Schipplock és Modeste is elég halovány. Firmino jövőre valószínűleg már nem itt játszik, Volland pedig nem léphet pályára eltiltás miatt. Sokkal fontosabb ez a meccs a Hannover számára, és úgy egyébként ez a Hannover hazai pályán azért régebben mindenkire veszélyes volt. Ha Frontzeck rendet tesz a fejekben, feltüzeli a srácokat, ez a leeresztőben lévő Hoffenheimet otthon meg kell verni, mese nincs!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,