Sportfogadás tippek: Hamburg SV - VfB Stuttgart

2012-10-21
A Bundesligában ma kora délután Nürnberg-Augsburg találkozót rendeznek, ami elég kevés embert köt le. Ám ezután jön a Hamburg-Stuttgart találkozó, amit már igencsak kár lenne kihagyni! Ha itt nem lesz minimum három gól, akkor sehol!

Hamburg SV - VfB Stuttgart

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

Egész egyszerűen szinte minden bajnokságban vannak olyan párharcok, amelyeken rendre gólparádé van. Németországban például ilyen a Stuttgart - Bayern, ahol az utóbbi évtizedben négynél is több gól esik átlagban, de ilyen párharcok a VfB és a HSV meccsei is.

A legutóbbi nyolc találkozójukon legalább három gól született. Amikor utoljára találkoztak, a svábok idegenben nyerni tudtak 4-0 arányban, szegény hamburgiak csak a ffejüket fogták a mérkőzés után.

Még egy fura statisztikai adat: Ez a két együttes utoljára 2003-ban játszott döntetlent egymással. Azóta 19-szer találkoztak egymással, és egyszer sem született döntetlen!

Ami a jelent illeti, a VfB a 15. helyen várja a találkozót, épphogy elkerülik a kieső zónát. Való igaz, ez a mostani csapat nem hasonlítható az utóbbi évek Stuttgartjaihoz, de majd ma ...!!!

A HSV gyengén kezdett, mint ahogy mostanában szokott, aztán magukhoz tértek a srácok, és elkezdtek meccseket nyerni. Szeptember 22-én elverték a Dortmundot, ami olyan lökést adott nekik, hogy a Hannovert és a fürthieket is lenyomták. Igaz, a 'gladbach ellen 'csak' döntetlen sikeredett, de az utolsó négy meccsükön szereztek 10 pontot, ami tényleg dícséretes!

Amit még meg kell említeni, hogy sem Finknek, sem Labbadiának nincs olyan hiányzója, akiket ne tudna pótolni. Egy-két peremember hiányzik csak, talán Cacau a leginkább foglalkoztatott játékos, aki nem lép ma pályára.

A várható kezdők:

HSV: Adler-Diekmeier-Mancienne-Westermann-Jansen-Badelj-Arslan-Son-van der Waart-Jiracek-Rudnevs

VfB: Ulreich-Sakai-Tasci-Niedermeier-Boka-Kvist-Gentner-Holzhauser-Harnik-Traore-Ibisevic

Lesznek itt gólok, a VfB győzelmi kényszerben, úgyhogy egész biztosan rúgnak is, kapnak is. Ha nem is 4-5 , mint a tegnapi Depor-Barca,de négy-öt gól itt is leesik majd!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,