Sportfogadás tippek: Győri Audi ETO KC - Rostov-Don

2017-11-06
A Győr kikapott a Rostov otthonában, majd itthon a Fradi elleni rangadót is elveszítette. Hétfőn a Rostov ellen már hazai pályán bizonyíthat a BL-címvédő, de könnyű dolga most sem lesz!

Győri Audi ETO KC - Rostov-Don

Online sportfogadás tipp: Rostov +5.5 gól

Bet365 odds: 1.55

Kezdés: hétfő, 19:00

 

A Győr tavaly novemberben 32-35-re verte a Rostovot. Ez tény, de az előző idényben az orosz csapat nagyon elrontotta a BL-ben a csoportmeccseket, és tovább sem jutott, miközben a rajtnál a végső győzelemre is esélyes csapatok közé volt sorolva. A Rostov -talán pont ezért- az amúgy is acélos keretén még erősített, és ha nehezen is, de a Győrt otthon elverte.

Az ETO 23-22 arányban vereséget szenvedett Rostovban, nem bírta el, hogy messze nem teljes a keret. A Fradi ellen sem sikerült nyerni, és ami aggasztó, hogy a védekezés sem volt épp megfelelően kemény. Groot, Knedlikova, Hansen és Tomori sincs, így pl. normális átlövő egyedül Amorom maradt. Mörk nincs csúcsformában, szélről is sokat hibázik az ETO, és ahogy említettük, a védekezés sem az igazi. Például az FTC-nél Kovacsics Anikó rengeteg hetest harcolt ki a Győr ellen, valószínű, hogy az aprócska Vyakhireva ellen sem lesz könnyű dolga a győrieknek, mert az aprócska orosz lány rendre talál lyukat a falban.

Rostovban 23-22 lett a végeredmény, valószínűleg a hétfői összecsapás is hasonlóan szoros lesz. Martin nem tudja azt a rotációt alkalmazni, amit teljes keretnél. Például így, hogy Groot nem játszik, Broch sem annyira erős támadásban, hisz nem kapja meg azokat a labdákat, amiket honfitársnőjétől megkap. Broch Rostovban nem dobott gólt, azért ez sem sűrűn fordul elő vele, hogy gól nélkül hoz le egy meccset. Mörk biztosan meglövi ma is a maga 4-5 gólját, de elég nagy hibaszázalékkal játszik mostanában.

A mi tippünk, hogy a Győr és a Rostov szoros meccset játszik egymással, és bármelyik együttes nyer, maximum 3-4 gól lesz a két együttes között. Még a döntetlen sem elképzelhetetlen, a két együttes legutóbbi meccsén is csak egy gól döntött, könnyen lehet, hogy most egy sem fog. Egyébként a Rostov-Don együttes az idei BL sorozatban három meccset játszott, a Győrt 1 góllal verte, a Brestet 2-vel, miközben a Midtjylland ellen 3-mal kapott ki. Szóval csupa-csupa szoros meccs, valószínűleg ez a mai sem lesz sima.

Címkék: sportfogadás, tipp,