Sportfogadás tippek: Guadalajara - Barcelona B

2012-09-08
Mivel a válogatott mérkőzések miatt a nagy bajnokságok szünetelnek, érdemes ismét körülnézni a spanyol Segunda meccsei közt. Onnan mindig kikerül egy-két jónak ígérkező tipp, nincs ez másként most sem!

Guadalajara - Barcelona B

Tipp: 1X

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

A Guadalajara együttese fogadja a Barcelona fiataljait az Estadio Pedro Escartínban ma délután. Tavaly a katalán utánpótlás mindkét alkalommal vereséget szenvedett a Guadalajara csapatától, ezen szeretnének változtatni Sacristán tanítványai.

A hazai csapat ramatyul kezdett, utolsó előtti helyen szerénykednek egy begyűjtött ponttal. A 2. fordulóban beleszaladtak a késbe, a Girona 5-1-re mosta le őket, aztán pont rosszkor jött nekik a Villarreal, hisz a "sárga tengeralattjáró" célja egyértelműen a feljutás, ott nem volt meglepő a 2-1-es zakó. Ma hazai pályán javíthatnak a Barca fiataljai ellen. Ha tavaly kétszer sikerült megverni őket, akkor most is sikerülhet.

Sikerülhet, hisz a tudatukban azért megvan még a tavalyi két siker, és kapóra jön a hazaiaknak, hogy a Barca B most karcsúbb, mint általában. Ennek oka, hogy a sérültek mellett többen az U21-es spanyol csapattal tartózkodnak. Az U21-es csapat szeptember 6-án Svájccal mérkőzött, és 10-én a horvátokkal is meccselnek.

Hogy kik nem lesznek ott ma a Barca B csapatában? Montoya, Muniesa, Bartra, Planas, azaz gyakorlatilag a komplett védelem hiányzik. Hiányzik Sergi Roberto, a középpálya egyik meghatározó alakja, és csatárokból is hiány van, mivel Tello és Cuenca már az A csapat tagja (utóbbi amúgy is sérült) Thiago és Dos Santos sem tagja már a Barca B-nek, így elöl a 20 éves Araujo, valamint a 17 esztendős kameruni Jean Marie Dongou Tsafack fog szerepelni.

Van gondja Sacristánnak a Barca B élén ezekben a napokban, hogyan is rakja össze ezt a csapatot. Az már tisztán látszik, hogy egy-két, vagy akár három középpályás is védőt fog játszani, hisz a keretből a védők nagy része az U21-es csapattal van a napokban.Ha a középpályások védőt játszanak, akkor ki játszik középen? Csatárokat is lasszóval kell fogni, szóval nem lesz egyszerű dolga a katalánoknak...

Már csak azért sem, mert a Guadalajara alighanem élni fog az eséllyel. Ráadásul otthon fogadják a gránátvörös-kék utánpótlást, nem nagyon fogja őket érdekelni, hogy a Barca tartalékos. Sőt! Ezt fogják kihasználni a hazaiak. Ez a Barcelona ma -főleg hátul- kész csőd lesz. Nem véletlenül kaptak 5 gólt a nyitófordulóóban az Almeriától, de a második fordulóban a Madrid B-től kapott három dugó sem kerül be aranybetűkkel a katalánok históriás könyvébe.

Egyébként nem fognak a kardjukba dőlni a katalánok vereség esetén, feljutni nem tudnak, kiesni meg nem fognak, mert előbb-utóbb Bartra és társai visszatérnek, és akkor elkezdenek majd meccseket nyerni. De ma délután a Guadalajara kihasználja, hogy a Barca B tartalékos, és begyűjtik első győzelmüket. Egy döntetlennel megtámogatva a nap tippje lehet!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,