Sportfogadás tippek: Greuther Fürth - Hannover

2013-04-26
A német Bundesliga 31. fordulóját egy tét nélküli meccsel indítják. A Hannover a 11. helyről esélytelen, hogy EL indulást érő helyet megcsípjen, míg a Fürth gyakorlatilag kiesett az élvonalból. Ettől függetlenül nagy meccs lesz ez, azt is elmondjuk, hogy miért!

G. Fürth - Hannover

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Greuther Fürthnek nem sikerült a csoda, egy rövidke látogatás után visszaestek a másodosztályba. Matematikailag még van esélyük bennmaradni, de mennyi a valószínűsége annak, hogy az a csapat, amely eddig 30 fordulóból 3-at nyert, most a maradék négyet behúzza...

Egyébként a Fürth a 30. fordulóban megverte idegenben a Nürnberget, és a meccs végén úgy örültek a játékosok és a szurkolók, mintha a bennmaradást harcolta volna ki a csapat. Elképesztő örömünnepet rendeztek, nem is nagyon lehetett érteni, minek örülnek ennyire...

Ebből is látszik, hogy a fürthi csapat már rég elkönyvelte a kiesést, egy szimpla győzelemnek is úgy örülnek, mintha a bajnokságot nyerték volna meg. Egyébként így visszagondolva érthető volt az öröm, hisz minden 10. meccsre jut egy siker.

Ami a csapatot illeti, már a Nürnberg elleni találkozón is látszott rajtuk, hogy lekerült róluk a teher, senki sem beszél már bennmaradásról, stb... Élvezni akarják a maradék 4 meccset, és így van ez rendjén!

A Hannover sokáig ott volt az élmezőny közelében, aztán Huszti Szabi egy büntetőnél megsérült, és ott gyakorlatilag vége lett a HSV szezonjának. Slomka csapata egyébként egy őszinte csapat, nem szoktak ikszre játszani. Ugyanakkor az utolsó két meccsükön nem nyújtottak maradandót, hisz a Freiburg 3-1-re, míg a Bayern 5-1-re verte őket.

Lényeg a lényeg, mindkét csapat tét nélkül játszik! Lehet ebből egy látványos találkozó, ahol a támadó foci dominál majd. Itt már aligha fogja érdekelni a csapatokat, ha hátul be-becsúszik egy-egy gól, itt azon lesz a hangsúly, hogy 'túlrúgják az ellenfelet'.

Azt se feledjük, hogy a Fürth játékosai azért még kapnak 4*90 percet a szezonban, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ha netán Drurdic lő itt vagy 4-5 gólt a szezon végén, talán valamelyik élvonalbeli csapat leigazolja őt, de ugyanígy a középpályások, védők is nagyot akarnak játszani, és az az igazság, hogy ha nincs tét, valahogy minden gördülékenyebb. Nem véletlen az sem, hogy a múlthéten elkenték a Nürnberget...

Ráadásul a Hannovernél a védelemből hiányzik majd Djourou, nincs Pander és Andreasen sem. Aki látta azt a fürthi örömünnepet Nürnbergben, az el tudja képzelni, mit fognak küzdeni hazai közönség előtt ezek a srácok. Ha a Hannover úgy áll a meccshez, mint a Bayern és a Freiburg ellen, könnyen zakó lehet a vége.

Ugyanakkor a Fürth védelme nem etalon, emlékezhetünk két hete a BVB egy félidő alatt lazán gurított nekik egy ötöst. A Hannover kontrái azért Huszti nélkül is gyilkosak, Abdellaue, Diouf és Ya Konan sebességével nem tudnak majd mit kezdeni a hazaiak.

Közönségszórakoztató meccs lesz ez, itt már egyik fél sem fog óvatoskodni! Mindkét együttes lő gólt, sőt gólokat.

Sok sikert a tipphez, legyen szerencsénk ma is!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,