Sportfogadás tippek: Granada - Levante

2016-04-21
Igazi kiesési rangadót játszik csütörtök este a Granada és a Levante csapata. A feszültség tapintható lesz!

Granada - Levante

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.41

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Hat forduló óta nyeretlen a Granada, és mivel azelőtt sem szárnyalt igazán, nem véletlenül csúszott le a kieső zónába. A Levante viszont kapaszkodásba kezdett, nyert a városi derbin, nyert legutóbb az Espanyol ellen, és a Gijón elleni pontocska is 'aranyat' érhet. A sorsolást elnézve mindkét együttesnek van egy meccse, ahol vélhetően megég. A Levante az Atleticóval játszik még, a Granada az utolsó körben a Barcát fogadja.

Fontos tehát a mai találkozó, ráadásul ez 'hatpontos' meccs, hisz egymástól veszik el a pontokat a csapatok, hacsak nem lesz iksz a vége. Ősszel Rochina két gólpasszt jegyzett, mindkettőt Panarandának osztotta ki. A Granada két dugójára a Levante csak eggyel tudott válaszolni.

Ma sem fognak ikszre játszani a csapatok. Tény, hogy bármi lesz ennek a találkozónak a vége, a vesztes sem száll el, simán marad esélye bennmaradni, de a lehetőségek száma csökken, és ugye említettük, hogy mindkét együttesnek lesznek még necces találkozói, ahol valószínűleg nem gyűjt pontot.

Ezt a meccset gólokra fogják játszani a felek! Mindkét csapat 4-4-2-es felállásban játszik. A hazaiaknál Penaranda és Succes játszik majd éket, de Cuanca és Rochina is támadónak tekinthető. A Levanténél Rossi és Deyverson játszik elöl, itt Verdú és Morales azok, akik leginkább támogatják majd Rossiékat.

A Granada nincs csúcsformában, de ha észbe kap a csapat, bőven megmenekülhet a kieséstől. Penarandának, Rochinának ha sülnek a megoldásai, simán lőhet gólokat a mai meccsen a hazai csapat. Legutóbb az Atleti ellen nem játszott jól a Granada, de ma hazai közönség előtt egy azonos képességű együttes ellen nyílván próbálnak mindent beleadni. A Levante is egyre jobb, mentálisan sokat számít, hogy már nem tökutolsó a csapat. Igaz, a valenciaiak egy győzelem esetén sem kerülnek még ki a veszélyzónából, de hétvégén a Gijón a Barca ellen játszik, simán van esély tehát az előzésre.

Tény, hogy nem a két legpengésebb csapat feszül egymásnak ezen a találkozón, de mind a Granada, mind a Levante tud gólokat szerezni, és mint a statisztikák mutatják, azért kapni is. Egy-egy gól mindkét csapatban van, de az 1-1-nek leginkább a Getafe és a Gijón tudna örülni.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,