Sportfogadás tippek: Getafe - Barcelona

2013-12-22
Nem lazíthat a Barca, mert a két madridi csapat nem hagyja nyugodni. Főleg az Atleti veszélyes igazán, a matracosok ráadásul szombaton nyertek a Levante ellen, így jelenleg az Atleti áll az élen.

Getafe - Barcelona

Tipp: Barcelona

Odds: 1.40

Iroida: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Tegnap tehát nyert az Atleti, de ha ma délután Iniestáék érvényesítik a papírformát, akkor visszaveszik azt az első helyet.Igen ám, csak a két legnagyobb klasszis (bár most pár Barca játékos biztosan megsértődne) Neymar és Messi ma nem léphet pályára. Előbbi eltiltott, és már csütörtökön Dél-Amerika felé vette az irányt, Messi pedig rahabilitás időszakát töltögeti, januárban az Atleti ellen szuperrangadón talán már bevethető lesz.

Ma tehát ők nincsenek, és még mindig nem védhet Valdes kapus.

Így nézhet ki a Barca kezdője:

Pinto-Montoya-Pique-Bartra-Jordi Alba-Song(Sergi Roberto)-Busquets-Iniesta-Sanchez-Pedro-Fabregas

Iidén Martino többször alkalmazta ez a két szűrős rendszert, ami azért tud működni. Ráadásul Busquets ilyenkor kicsit átmegy Xaviba, azért ő nem olyan játékos, akiben nincs kreativitás. De az is lehet, hogy Sergi Roberto kezd, és neki szavaz bizalmat az argentín tréner.

Puyol és Xavi szintén sérült, de Dani Alves sem fog játszani. Az Iniesta-Sanchez-Fabregas háromszögnek kell működni, és működni is fog.

A Getafe nem egy rossz csapat, bár a legutóbbi meccsükön nagyon nem pörögtek a madridiak. A Malaga elleni bajnokin egy kapuralövésük volt, az is 30 méteren túli szabadrúgás. Nem volt a csapatnak értékelhető akciója sem.

A Barca tehát több kulcsjátékosát nélkülözve kénytelen játszani, de ha bajnok akar lenni a csapat, Madridban nyerni kell!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,