Sportfogadás tippek: Galatasaray - Real Madrid

2013-04-09
Múlthét szerdán a Real Madrid 3-0-ra legyőzte a Galatasaray együttesét, ezzel nagyjából 99% az esélye a továbbjutásra. Matematikailag van még esélye a törököknek továbblépni, ma este kiderül, tudnak-e élni vele. Nézzük

Galatasaray - Real Madrid

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Nem volt rossz meccs az odavágó sem, így joggal bízhatunk benne, hogy a 3-0 ellenére ismét jól fogunk szórakozni. Egyébként azon a madridi összecsapáson a Galatasaray mezőnyben méltó ellenfele volt a Realnak, csak a Real játékosai sokkal pontosabban céloztak.

A Barnabeuban a Galatasaray többet birtokolta a labdát, és többet kísérletezett lövéssel. Ezek azért bíztató jelek a visszavágó előtt, ami a tippet illeti. Valószínűleg a Galatasaray játékosai is úgy vannak vele, hogy a sorozat előtt kitűzött célt teljesítették, és ha ki is esnek, legyen szép a búcsú!

A 'Fehér balett' hétvégén 5-1-el melegített a BL-re, és tette mindezt tartalékosan. Ronaldo, Özil és di Maria is a padon kezdett, mondjuk amikor beálltak, nem tétlenkedtek sokat... Mivel Mourinho pihentette kulcsjátékosait, így evidens, hogy ma kezdenek. Összaáll a Ronaldo-Özil-di Maria trió, retteghet tehát a Galata védelme.

Nem is a Real gólja a tipp 'neccesebb' része, hanem a hazai dugó! Igen ám, de a Madridnál Xabi Alonso nem lesz ott a középpályán, valamint nem lesz a védelemben Sergio Ramos sem. Sőt vannak hírek, amelyek Pepe játékát is megkérdőjelezik.

Ha a Real is elhiszi, hogy itt már zsebben a továbbjutás, akkor lehet itt még meglepetés. Na nem akkora, hogy kipottyanjanak a Királyiak, mert CR7 és társai elöl azért egy-két gólt összehoznak, de egy iksz, vagy még egy szűk hazai győzelem is benne lehet a meccsben.

Egyébként egy fontos hiányzó a Galatasaraynál is lesz, Burak Yilmaz sárga lapok miatt nem léphet pályára. A Galata gólvágója tehát nem szaporítja góljainak számát, de Drogba azért okozhat kellemetlen pillanatokat Lopez kapuja előtt, és U. Bulut is játéklehetőséghez juthat, aki szintén nagyon gólérzékeny támadó. Sneijdert pedig szintén nem kell bemutatni senkinek, volt csapatának biztosan szívesen vágna egyet :D

Ami a meccs képét illeti, nagyjából hasonló lesz, mint a madridi meccs. A Galata fog irányítani -legalábbis látszólag-. A Real átadja a területet, aztán labdaszerzés utáni kontrákból próbálnak majd érvényesülni. Nem bonyolult taktika, és amely csapatban ott van Özil, di Maria és CR7, nem is kell ezt túlbonyolítani. Egy kontrát tutira végigvisznek a vendégek, de nagyon valószínű az is, hogy hazai pályán Drogbáék is beköszönnek. Pláne, ha Ramos mellett Pepe sem tudja vállalni a játékot...

A mi tippünk tehát egy sokgólos, gálaszerű találkozó, ahol mindkét csapatnak sikerül gólt szereznie!

Sok sikert a tipphez!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,