Sportfogadás tippek: FTC-Haladás

2014-03-04
Doll mester irányítása alatt két meccset játszott a Fradi, de egyiket sem tudta megnyerni. Ha ismét hazai pályán lépnek pályára a Doll fiai, illene már nyerni egy meccset, mert könnyen kínossá válhat Moniz menesztése

FTC-Haladás

Tipp: FTC (DNB, azaz döntetlen esetén a tét visszajár)

Odds: 1.25

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

A Fradi február 22-én 0-0-ás döntetlent játszott a Rohonci úton a Hali ellen. Nem volt egy különösebben jó meccs, tipikus szezon eleji sokat hibázós, brusztolós 90 percet láthattunk. Ezt követően a Fradi a Puskás stadionban fogadta a Győrt, és az első félidőben törte a háló a fradisták hátát. A második játékrészben Doll behozta Leonardót, és a Fradi elkezdett játszani. Megszerezték a vezetést a félidőben fekete mezre váltó hazaiak, majd a hajrára emberelőnybe kerültek. Igen ám, de Böde büntetőt hibázott, a Győr pedig emberhátrányban is egalizálni tudott.

A Hali bajnokin az MTK ellen játszott 0-0-át. Elég gyengécske meccs volt, kevés helyzettel. Bár kétszer is kapufát találtak a srácok, nem volt egy látványos, sziporkázó játékot hozó meccs. A Hali két 2014-es tétmeccsén két 0-0-át hozott össze. Dadog a támadójáték, de legalább hátul stabilak.

Ma délután mindkét együttesben lesznek hiányzók, hisz válogatott meccseket rendeznek szerdán. Guzmics, Radó, Szakály, Gyurján, Gyűrű, Medgyes és Németh Márió sem léphet pályára a Halinál. Erősebbnek tűnik a Fradi, és ne feledjük, hogy a Halinál nem lesz Guzmics Ricsi hátul, Radó pedig nem lesz elöl. Így azért kizárt a Hali győzelem!

Várható kezdőcsapatok:

FTC: Dibusz – Besics, M. Pavlovics, Mateos, Bönig – Gyömbér, Csukics – Jenner, Busai , Leonardo – Diallo.

Haladás: Dombó - Zsirai, Dvorschák, Tóth P., Bosnjak - Iszlai, Simon Á. - Schimmer, Halmai, Halmosi - Hrepka.

Címkék: sportfogadás, tipp,