Sportfogadás tippek: Franciaország - Costa Rica

2014-08-06
Kanadában a napokban u20-as női VB-t rendeznek. Sok meccsel nem lehet mit kezdeni, de a Franciaország-Costa Rica találkozó nem ilyen.

Franciaország - Costa Rica

Tipp: Franciaország

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 23:00

 

Franciaország és Costa Rica nincs azonos súlycsoportban. Itt a torna elején a bukik is elnéznek ezt-azt, leginkább a szorzókat. Nos, Costa Rica a CONCACAF zóna tornáján lett harmadik, de Mexikó és Trinidad ellen is 3-3 gólt kapott, USA pedig nem állt meg 5 alatt.

Nos, ez a francia válogatott legalább olyan erős, mint USA vagy Németország. A lányok évek óta együtt játszanak, nyertek U17-es VB-t 2012-ben, nyertek U19-es EB-t tavaly. Toletti, MBock Bathy, Diani és a többiek évek óta ismerik egymást, ez nem egy olyan válogatott, ahol össze kell csiszolni a játékot. Tényleg évek óta együtt játszanak, és mint az eredmények mutatják, nem is akárhogy.

A lányok nagy része a francia bajnokságban pallérozódik, márpedig a német után Európában talán a második legerősebb bajnokság. Lyon, Montpellier, PSG, Juvisy azok a klubok, ahol ezek a lányok edződnek hétről hétre. Costa Rica lányai otthon focizgatnak, közel sem ugyanaz a színvonal a két bajnokságban.

A bukmékerek elég nagylelkűen adják itt a torna elején ezt a szorzót a franciákra, valószínűleg nem egy, hanem 3-4 gól minimum lesz közte. A realitás 5-0 vagy 6-0 a franciák javára, ám aki biztosra akar menni, behúzza sima hazaiba, aztán a 20. perc után 2-0-án nyugodtan nézi a meccset, mert csak egy csapat lesz a pályán!

A nyáro férfi vb-n Costa Rica volt a meglepetéscsapat, nos erre itt kevés az esély.

Címkék: sportfogadás, tipp,