Sportfogadás tippek: Fortuna Düsseldorf - Greuther Fürth

2013-10-07
Gyakorlatilag egy olyan találkozót rendeznek a mai napon, amivel lehet kezdeni valamit. Nézzük, mire gondoltunk

Fortuna Düsseldorf - Greuther Fürth

Tipp: 1. félidő 0.5 gól fölött

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Nem is olyan rég volt, amikor a Düsseldorf és a Fürth is az első osztályban szerepelt. Tavaly ez a két együttes még a Bundesliga I-ben a Bayernnel és a Borussiával küzdött, de erős volt nekik az élvonal. Csont nélkül estek ki ők ketten.

A Fürth és a Düsseldorf is kiesett, de úgy néz ki, a Düsseldorf csapata nem tudta feldolgozni a kiesést. Amíg a Fürth Stieberrel és Korcsmárral ott van az élen, és küzd a visszajutásért, addig a Fortuna itt a másodosztályban is vergődik. Kiesni nem fognak, de a feljutástól is nagyon messze vannak.

A mai meccsen mindkét csapatnak megvan a maga motivációja. A Fürth győzelem esetén visszaveszi az első helyet a Kölntől, a Düsseldorf pedig hét csapatot előzne meg, és a 9. helyre jönne föl.

A következő hétvégén a Bundesliga II is szünetel, úgyhogy ezt a meccset nagyon meg kell nyomni, és ki kell adni mindent. Tavaly az élvonalban mindkét alkalommal a Düsseldorf nyert 1-0-ra és 2-0-ra. Most azért más a helyzet. Egyrészt ott minden pontnak óriási értéke volt, itt a Bundesliga II-ben mindkét együttesnek csak a győzelem, és a három pont számít. Egy-egy ponttal nem lehet hosszútávon érvényesülni, ráadásul a Fortuna csapata ha netán ma is döntetlent játszana, már sorozatban negyedszer tenné ezt.

Nem lesz ez gólszegény meccs, a mi tippünk az, hogy az első félidőben már látunk gólt. Erre a bet365-ön 1.40-es oddsal fogadhatunk, nagy kár lenne kihagyni! (A Fürth meccsein mostanában amúgy is potyognak a gólok, utolsó két bajnokijukon pontosan 10 gól esett)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,