Sportfogadás tippek: Finnország - Svédország

2013-07-13
A női EB-n lezajlottak az első csoportkör meccsei, ma pedig már a másodikat kezdik az 'A' jelű négyesben. Itt a lehetőség a javításra, és bizony van pár csapat, akik csalódást okoztak az első féllépésükön. Ezen csapatok közt van a házigazda Svédország válogatottja is!

Finnország - Svédország

Tipp Svédország 2.5 gól felett

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Finnország nem tartozik a torna esélyes csapatai közé, akkor finomak vagyunk. Nyitómeccsükön stílusosan 0-0-át játszottak az olaszokkal, és hiába voltak fölényben a talján lányok, gólt ők sem tudtak lőni. Nem igazán mutattak olyasmit a finnek, amiért a svédeknek félni kellene. A svéd lányoknak nem is a finnekekt, hanem a rájuk nehezedő nyomást kell legyőzni!

Bizony így van, mert aki az első meccsen látta a háromkoronás együttest, nem nagyon érthette, hogy miért ők a tornagyőzelem egyik esélyesei. Pedig higgye el mindenki, ez a svéd csapat a világelithez tartozik! Ha nem így lenne, nem nyertek volna bronzot a legutóbbi VB-n.

Az első meccsen nagyon görcsösen játszottak, mindenkinek meg akartak felelni, és hiányzott a játékukból a könnyedség, hiányzott maga a játék. Még azt sem lehet mondani, hgy sablont játszottak, leginkább maguik sem tudták, mit is kéne kezdeni a dánokkal...

Finország azért nem annyira stabil, mint a dán együttes, és most már Pia Sundhage tanítványai is tudják, itt 100%-ot bele kell tenni, ha eredményt akarnak elérni!

 

Lotta Schelin

 

A mi tippünk az, hogy a svédek ma megmutatják másik arcukat, az igazi arcukat! Az nem kérdés hogy nyerni fognak, mert sokkal, de sokkal jobbak. Egyébként pedig azzal a hihetetlenül gyenge focival is majdnem verték a dánokat, de amelyik csapat 2 büntetőt hibázik egy meccsen, az ne is nyerjen!

Schelin és Asllani testvériesen megosztozott a tiziken, és ki is hagyta mindkét lány a magáét! Nem feltétlenül baj ez, így a két ék most sokkal jobban akar majd, mindkettő sokkal agresszívebb lesz. De igaz ez az egész svéd csapatra, mert senki sem nyújtott maradandót!

 

Tippünk egyébként több is van, svéd győzelem, svéd over, svéd hendi stb...

Unibeten lehet fogadni góllövőkre, Schelin és Asllani góljára is érdemes fogadni (1.85 és 2.25), mert mindketten nagyon akarnak majd az első találkozó betlije után.

A finnek be lesznek szorítva egész meccsen, és örülhetnek, ha tényleg 3 alatt megússzák, de valószínűleg nem fogják...

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,