Sportfogadás tippek: Finnország - Magyarország

2016-05-11
Tegnap sajnos belenézett a jégkorong-válogatott egy újabb pofonba. Pedig mezőnyben nem voltak rosszak a srácok, de az eredményben ez nem látszik sajnos. Ma újabb meccs vár Bartalisékra, de a mai sem tűnik könnyebbnek.

Finnország - Magyarország

Tipp: Magyarország + 6.5 gól

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 19:15

 

Az biztos, hogy ma megint nem nekünk áll a zászló. Eddig három meccset játszottunk le a vb-n, kaptunk 17 gólt, és ütöttünk 4-et. A finnek 15 gólt ütöttek, és 5-öt kaptak. Ezek alapján nehéz elképzelni, hogy ma esélye lehet csapatunknak, de azért a 6.5-ös hendi túl 'erősnek' tűnik.

Tegnap pl. többet kísérleteztünk, mint a franciák, mégis nagy zakó lett a vége. Nem tudtuk kihasználni például az utolsó harmadban az 5 a 3 elleni előnyt sem, így pedig nehéz. Szintén a finnek mellett szól, hogy tegnap nem léptek jégre, míg mi igen, ráadásul sikerélmény sem párosult hozzá. Persze ebben benne lehet az is, hogy a pihenőnap kicsit megtörte a finnek lendületét. Előre nem lehet tudni.

Ami tuti, hogy ha finn barátaink a tabellára néznek, vélhetően nem izgulják túl a meccset. Gólkülönbség sem nagyon számít a finneknek, vélhetően a csoportelsőséget az dönti majd el, mit is játszanak Kanada ellen. Hosszú még a torna, nem valószínű, hogy Garlundék olyan nagyon ki akarnak tömni minket. Ráadásul a korábbi években sem volt az jellemző a finn válogatottra, hogy kiüti ellenfeleit. Inkább a kevés-gólos meccsek jellemezték a csapatot, jó kapusteljesítmény, stabilitás, és arra épülő játék. Valószínűleg ma sem lesz céljuk, hogy 7-8 gólt tegyenek közé. Ráadásul -ahogy korábban írtuk-, remélhetőleg alá is becsülik csapatunkat.

Ez a magyar válogatott egy-két gólra minden meccsen jó, Galló, Bartalis, Sofron egész jól mozog, de egyszer elsülhet Kovács, Sebők vagy Banham keze is. A finnek nem akarják kihajtani magukból a maximumot, mi pedig becsülettel küzdünk majd, és ha Fortuna velünk lesz végre, tuti nem kapunk ki hét -(vagy több)  góllal!

Ebbe a határba még egy -amúgy igen csúnyának tűnő- 7-1-es zakó is belefér

Címkék: sportfogadás, tipp,