Sportfogadás tippek: Feyenoord - Heerenveen

2016-01-28
Több országban kupameccseket rendeznek a hét közben, a hollandok hétközi bajnokival múlatják az időt! Csütörtökre két találkozó maradt, a Feyenoord-Heerenveen meccset a Sport TV is műsorra tűzi!

Feyenoord - Heerenveen

Tipp: Gólok száma: 2.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: sportingbet

Kezdés: csütörtök 20:45

 

Ha már a bevezetőben említve lett tv-közvetítés, meg kell említeni, hogy az őszi fordulóban is adta a Heerenveen és a Feyenoord meccsét a Sport TV. Emlékezetes találkozó volt, főleg a rotterdami csapat szurkolói számára, hisz a Kuyt vezette piros-fehérek egy félidő alatt 5 gólt lőttek. Aztán a másodikban már képtelen volt felpörögni az akkor vendég Feyenoord, sőt kapott is két gólt, de a győzelem egy percig sem volt veszélyben.

Azon a meccsen Otigba a 2. félidőre állt be, vele sokkal stabilabb lett a Heerenveen, de az is igaz, hogy 0-5 után Kuyték sem úgy koncentráltak, mint előtte.

Szóval az 5-2 fényében most a rotterdami együttes pályáján is valami hasonlóban reménykednek a hazai szurkolók. Kellene is egy felhozó meccs, mert januárban az újrakezdés óta 2-0-ea kikapott csapat a PSV-tól, legutóbb pedig hétvégén az AZ-től 4-2-re. Az Ajax és a PSV nagyon meglépett, ha ma sem nyer a rotterdami együttes, végleg elúszik a bajnoki cím, és a dobogó is veszélybe kerül.

A védelem nem az igazi, ettől független ma este hazai pályán vélhetően teljesen más arcát mutatja majd a csapat, mint az AZ elleni bajnokin hétvégén. A Heerenveen együttese pedig aligha feledte el még az októberi 0-5-ös félidőt. Aligha szeretnének belefutni a késbe.

A tippünk, hogy a két együttes most is gólgazdag meccset fog játszani. A hazaiak eleve győzelmi kényszerben játszanak, és a Heerenveen védelme sem etalon. Az egyetlen csapat -az AZ mellett-, ahol a lőtt és kapott gólok száma is 30 fölött van 20 kör után. A bekapott 38 gól rendkívül soknak számít, csak a kieső zónában tanyázó csapatok kaptak többet! Legutóbb, amikor de Haan csapata idegenben játszott, ugyanúgy 5-2-re kapott ki a Zwollétól, mint azon az említett októberi meccsen a rotterdami Feyenoordtól.

A hazaiak mindent meg fognak tenni, hogy a januári két zakó után meccset nyerjenek, és ha van csapat, melyet meg lehet tömni, az pont a Heerenveen. Vlhetően mindkét együttes lő majd gólt, de meglepő lenne, ha a Feyenoord ne vinne be vagy három komolyabb ütést gól formájában.

Címkék: sportfogadás, tipp,