Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Sporting Gijón

2017-03-01
A Barca és a Real Madrid is szerdán lép pályára a hétközi fordulóban, vélhetően mindkét együttes simán be is gyűjti a három pontot.

FC Barcelona - Sporting Gijón

Online sportfogadás tipp: Barcelona góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda: 19:30

 

Nincs egy súlycsoportban a Barca és a Gijón. Elég csak a tabellára nézni. A katalán együttes a 2. helyen áll, kitartóan üldözi a Real Madridot. Hétvégén Messiék fontos bajnoki rangadót nyertek a Vicente Calderónban az Atletico ellen. A Gijón csak a 18. helyen áll, tehát jelen pillanatban kieső. Temetni még nem kell a Sportingot, bőven lehet még pontot gyűjteni, de nem a Camp Nouban...

A Gijón az előző idényben 6-0-ra kapott ki a Barca elleni találkozón. Érdekes kis találkozó volt, Suarez például négy gólt szerzett, de érdekesség, hogy Clos Gomez spori 3 büntetőt is befújt a Barcának. (Legalább ekkora érdekesség, -ismerve a Barcát- hogy mindhárom büntetőből gól született). Idén, azaz a 2016/17-es idényben Gijónban tudott nyerni Barca 5-0-ra. Ebből a két meccsből is látszik, hogy nem feltétlenül van azonos szinten a két együttes. A Sporting a kiesés ellen küzd, a Barca az újabb bajnoki címért.

Fontos tudni, hogy majd hétvégén mindkét együttes elég fontos bajnokit játszik, a Barca a Celtát fogadja, a Gijón pedig a Deportivo ellen játszik. Az a Gijón-Depor találkozó kiesési rangadó, hisz a Depor pont a Gijón előtt áll a tabellán a 17. helyen. Mivel szerdán kb. tényleg csak elméleti esélye van a vendég-csapatnak, így ezt a meccset 'dobni fogja'. Rubi mester tartalékos együttest küld pályára, nincs értelme a kulcsembereket fárasztani, sokkal fontosabb lesz a hétvégi ki-ki meccs a Depor ellen. Teljesen mindegy, hogy ma nagyot küzd a csapat, és kikap mondjuk 3-0-ra, vagy alibizik egyet, és mondjuk 7-0 a vége. Valószínűleg a Barca sem feltétlenül a legerősebb összeállításában játszik, de azért a katalánoknál például nem okoz minőségi romlást, ha egy-két játékos pihen. Ráadásul az említett 0-5-ös és 6-0-ás Barca-győzelmek is jelzik, itt azért minőségi különbség van a két együttes között. A Gijón vélhetően beletörődik a sorsába, a Barca pedig gurít majd pár gólocskát, ellenállás most sem nagyon lesz a vendég-csapat részéről. A Barcelona csapatának pedig szüksége van az önbizalom-növelő meccsekre.

Várható kezdőcsapatok:
Barcelona: ter Stegen-S. Roberto-Umtiti-Pique-Digne-Rakitic(Gomes)-Busquets-Iniesta(Rafinha)-Messi-Neymar-Suarez(Alcacer)
Gijón: Pichu-Lora-Babin-Amorebieta-Ederson-X. Torres-Douglas-Nacho Cases-Sergio Alvarez-Burgui-Carlos

Címkék: sportfogadás, tipp,