Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Sociedad

2015-11-28
Jó formában van a Barcelona mostanság, ráadásul Messi is visszatért sérüléséből. Használjuk ki a katalánok jelenlegi formáját!

FC Barcelona - Real Sociedad

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 2.25

Iroda: winmasters

Kezdés: szombat 16:00

 

A Barca múlt héten 4-0-ra elverte a Real Madridot, majd kedden az AS Roma csapatát is oktatta a futballra. A katalán együttes utolsó két meccsén 10 gólt lőtt, Suarez és Neymar mellé visszatért sérülése után Messi, így ismét összeáll az MSN!

Jelenleg nincs párja ennek a triónak, de a többiek is hozzáteszik a magukét! Jól pörög most a Barca, szinte maguktól jönnek a gólok. Elképesztő könnyedséggel játszik a katalán együttes, öröm nézni, ahogy folyik a labda.

A Sociedadot sem szabad leírni, pláne nem most, hogy Moyes végre távozott a csapat éléről. Már a kinevezése is katasztrófával ért fel, a Sociedadot igencsak féken tartotta. Mintha egy versenyagárra cementes zsákot kötöttek volna, olyan volt a baszk csapat. A Sociedadot Eusebio Sacristan váltotta, a baszk csapat pedig egyből meccset nyert a Sevilla ellen!

Ma bravúr lenne a győzelem, de egy-két gól azért van ebben a csapatban. Agirretxe jó formában van, Veláék is képesek eredményes, közönségszórakoztató focit játszani! A gólok szempontjából nem rossz, hogy a Sociedad szűrője, Illara eltiltott, így méginkább domináns lesz a katalán középpálya.

Bízzunk benne, hogy Sacristán mester irányítása alatt visszatér majd az a Sociedad, amely korábban EL-, vagy BL-szintű csapat volt. Nem volt az oly rég, ez a baszk együttes a liga talán legszebb fociját játszotta két-három éve. Agirretxe vagy Vela nem lett rosszabb játékos! A Barca pedig tényleg kirobbanó formában van, jó esély van rá, hogy ma is rúgnak 4-5 gólt, de arra is, hogy kapnak vagy kettőt!

Várható kezdőcsapatok:

Barcelona: Bravo-Alves-Pique-Mathieu-Alba-Busquets-Rakitic-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez
Sociedad: Rulli-Elustondo-Martinez-Gonzalez-Yuri-Bergara-Ruben Pardo-Vela-Prieto-Canales-Agirretxe

Címkék: sportfogadás, tipp,