Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Sociedad

2017-04-15
Könnyen lehet, hogy egy héten belül a Barca elbukik a BL-ben, és elúszik a bajnoki cím is. Előbbiről a Juve 'tehet', utóbbiról ma a Sociedad gondoskodhat.

FC Barcelona - Real Sciedad

Online sportfogadás tipp: A Sociedad gólt lő

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 20:45

 

Sergi Roberto, Iniesta, Rakitic és Pique is pihenőt kap, Arda és Vidal sérült, Rafinha szintén, Neymar pedig eltiltott. Nem jó előjelek, mint ahogy az sem, hogy ez a Barca túl sokszor néz bele kellemetlen pofonokba. Egyébként Mascerano sem egészséges, így Sergi Roberto valószínűleg játékra van kárhoztatva a mai estén.

Ami a Sociedadot illeti, a csapat a 7. helyen áll, de lehet ezen javítani. Az EL-indulás kimondott cél, sőt extrém esetben még a 4-be is be lehet férni, más kérdés, hogy ehhez már a Sevilla összeomlása kéne. A Sociedad előnye, hogy ma nincs veszíteni valója. ellenben a Barcának van, méghozzá sok.

A Sociedadnak most a Camp Nouban győzelmi esélyei vannak, ehhez képest a vendég-siker oddsa 13.00-as. Ha a Sociedad gólt lő, 1.72-es odds-szal számolhatunk. Igen kecsegtető opció és szorzó ez, hisz a Barca nincs jó formában. Fáradt, nincs Neymar, a védelem és a középpálya soha nem látott összetételben játszik majd. Ezzel szemben ott lesz egy nyomás nélkül focizó Sociedad, amely ország-világ előtt játszhat a világ egyik legjobb csapata ellen.

Hát akárki akármit mond, itt bizony meglepetés lóg a levegőben, és szinte biztos, hogy a Sociedad gólt, gólokat fog lőni. Ha minimum kétszer betalál a Real, már 5.00-szörös pénzzel számolhatunk.

Várható kezdőcsapatok:

FCB: ter Stegen-(Sergi)Mascerano-Umtiti-Mathieu-Alba-Denis-Busquets-André Gomes-Messi-Suarez-Alcacer
Sociedad: Rulli-Zaldua-Raul Navas-Inigo Maretinez-Yuri-Xabi Prieto-Illara-Zurutuza-Vela-Willina José Oyarzabal

Címkék: sportfogadás, tipp,