Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Real Madrid

2015-03-22
Este 21 órai kezdettel összecsap Spanyolország, sőt talán a világ két legerősebb klubcsapata, az FC Barcelona és a Real Madrid. A vendég-együttes nincs a legjobb formában, de az el Clásicóra összekaphatja magét a Fehér Balett

FC Barcelona - Real Madrid

Tipp: Mindkét cs. lő gólt

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Az el Clásicó előtt egy pont a Barca előnye a Real Madriddal szemben. Sokan mondogatják, hogy ha nyer a Barcelona, eldől a bajnoki cím sorsa, de ez hatalmas hazugságnak tűnik. Simán kerülhet még a katalán csapat is gödörbe, szóval ez is csak egy meccs, igaz, sokkal fontosabb, mint egy átlag bajnoki!

A hazaiaknál Busquets lesz az egyetlen fontos hiányzó, a vendégeknél Ramos és Modric már teljes értékű harcos, viszont James nem épült fel erre a rangadóra.

Várható kezdőcsapatok:

Barca: Bravo-Alves-Pique-Mathiau-Alba-Rakitic-Mascerano-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez

Real: Casillas-Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo-Kroos-Modric-Isco-Bale-Benzema-Ronaldo

Tény, hogy nincs épp top formában a Madrid, de ez nem azt jelenti, hogy pár kontrát ne futasson végig. A Barca legnagyobb ellensége a gyors kontra, Messiék nem tudnak kontrázni, ugyanakkor csapat szinten nem is nagyon tudnak a kontrák ellen védekezni. A Real Madridnak pedig pont a tili-tolis focival gyűlik meg a baja, korábban egy Sociedad, vagy egy Villarreal rövidpasszos játéka is sűrűn megfeküdte a Madrid gyomrát, nem beszélve egy Valenciáról, amely együttes tud kontrázni is, és tud rövid-passzos focival is operálni.

Benne van a baki lehetősége a Barca védelmében, Alba lőtt már öngólt, Alves adott már 'öngólpasszt' és a Pique-Mathieu páros is időzített bomba. A Madridnál viszont Casillas az, aki sokkal bizonytalanabb, mint pár éve. Mióta anno Mourinho kivette a kapuból, Casillas nem ugyanaz a kapus, mint volt korábban. Képes a bravúrokra, de képes balgaságokra is.

Ősszel a Barca szerzett vezetést, dominált az első félidőben, de csak egy gólt szerzett. A 2. játékrészre elfáradt, és a Real lefocizta a katalánokat. Mindkét csapat szerzett gólt, a mi tippünk pedig az, hogy ez most sem lesz másként!

Címkék: sportfogadás, tipp,