Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Osasuna CF

2017-04-25
Szerdán a Barca az Osasunát fogadja. Azt az Osasunát, amely full utolsó, és nagyjából 10 játékosa sérüléssel küszködik.

FC Barcelona - Osasuna CF

Online sportfogadás tipp: Barcelona góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 19:30

 

A Barcelona Messi utolsó pillanatban lőtt góljával megnyerte az el Clásicót. Így a tabella élére ugrott, de nem árt hangsúlyozni, a Real Madrid egy meccsel kevesebbet játszott. Viszont nem biztos, hogy majd elverik Ronaldóék a Celtát, és a Valencia, a Sevilla meg a Malaga elleni találkozót sem lehet előre odaadni a Blancóknak.

Nyílt a bajnokság, és nehéz elképzelni azt, hogy a Barca nem nyeri meg hétközi bajnokiját. Először is, legutóbb, amikor a pamplonai együttes a Camp Nouban járt, 7-0-ra kapott ki. Másodszor pedig meg kell említeni, hogy sérülés miatt nagyjából 10 játékosára nem számíthat a vendég-együttes

Az Osasuna gyakorlatilag kiesett. Matematikailag még nem, gyakorlatilag lehetetlen bennmaradni, hisz most a Barcához mennek, de utaznak még a Valenciához és a Sevillához is. Mission Impossible, lehetetlen küldetés a bennmaradás.

Az Osasuna csapatában Unai Garcia, Riviere, Digard, Javier Flano, Oriol Riera, Miguel Flano, Tano, Raul Loé, David Garcia és Vujadinovic sem játszik valószínűleg. Így azért nem lesz könnyű a Camp Nouban, ráadásul a Blaugrana most jó hangulatban készülhet a bajnokira, hisz ismét nyílttá tette a bajnokságot, nyomást helyezett a Real Madridra, amely együttes ugye még BL-meccsekkel is fárasztja majd magát, ráadásul Bale-re sem számíthat.

Legutóbb az Osasuna hetet kapott a Camp Nouban, simán benne van, hogy megint megkapja a hetest. Neymar ugyan nem játszik, de ha Messi ott folytatja, ahol a Klasszikuson abbahagyta, akkor egymaga meglőheti a tippünkhöz szükséges négy gólt.

Tényleg nincs egy súlycsoportban a két együttes, ráadásul az Osasuna ezt a bajnokságot lélekben már feladta. Talán még otthon, hazai pályán saját közönség előtt odateszik magukat a srácok becsületből, de ennek a szerdai találkozónak az Osasuna szempontjából aligha lesz jó vége.

Tipp: 6-0, vagy 6-1, mert azért a pamplonai együttes is eljut majd egyszer-kétszer a Barca kapujáig.

Címkék: sportfogadás, tipp,