Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Getafe

2014-01-08
A hétvégi Atletico Madrid-Barcelona bajnoki előtt a katalán csapatnak ma még egy Copa del Rey meccsen kell helyt állnia a Getafe ellen. Elöljáróban annyit, hogy a Barca decemberben a madridi bajnokin ötöt hintett a Getafénak.

FC Barcelona - Getafe

Tipp: Barca góljai 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A két csapat a bajnokságban december 22-én találkozott Madridban. A Getafe már a 15. perc végére 2-0-ra vezetett, de ekkor a katalánok is elkezdtek játszani. Pedro mesterhármasának köszönhetően még a félidőig megfordították a meccset a vendégek, aztán a 2. játékrészben még rátettek két gólt a meglévő háromra, és végül magabiztosan 5-2-re nyertek.

Ma otthon játszhat a Barca, ami mindig sokat jelent. Valószínűleg nem lesz üresjárat a meccs elején, Iniestáék itt ma este el akarják dönteni a továbbjutást. Hiába a hétvégi derbi, Tata Martino erős csapatot küld majd pályára, és még az sem kizárt, hogy Messi kezdeni fog!

A kis bolha ott van a keretben, újra teljes értékű harcos. Martino elmondta, hogy Messi játszani fog, de azt nem árulta el, hogy a meccsnek melyik szakaszában. Az argentin mester azt is elárulta, hogy 30-45 percet szán majd Messinek

Xavi, Bartra és Alves kimarad a mai buliból, de maradnak azért így is. íme, a Barca kerete:

Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Sergio, A. Song, Jordi Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto.

Valdes persze pihen, a kupa Pinto felségterülete. Puyol játszhat Pique mellett, míg széleken Alba és Montoya kezdhet. Középen Busquets és Iniesta mellett Fabregas játéka valószínű, azt pedig megtippelni sem könnyű, hogy a Messi, Neymar, Pedro, Alexis, Tello ötös közül melyik három játékos kap lehetőséget kezdőként.

A meccskeretből és Martino nyilatkozatából az leszűrhető, hogy komolyan veszi a Barca a meccset. Egyébként a Getafe nincs nagy formában. Tavaly három gólos zakóval zárták 2013-at, és idén 2014-et is hasonlóan nagy ruhával kezdték. Sevillában az RSP-ben kapott ki a Getafe 3-0-ra úgy, hogy 1 db kaput eltaláló lövése volt Pedro Leonéknak.

Ha a Sevilla ellen ennyire tellett, mi lesz a Camp Nouban. Ok, hogy a katalánok fejben talán már a Madrid elleni derbire készülnek, de hétvégén láttuk a Barcát, ezek a kis ördögfiókák úgy lőnek 4-5 gólt meccsenként, hogy nem is forszírozzák a góllövést.

Martino mondta az ősszel, hogy a rotáció hatása majd idén tavasszal fog érződni, és mindenki legyen türelemmel. Martino jól tudta, hogy a különböző sorozatokat ősszel csak elveszíteni lehet, megnyerni nem. Most az érződik a Barcán, hogy szinte kivétel nélkül mindenki harap. Egyedül Xavin látszik, hogy picikét maga alatt van, de az Atleti ellen majd ő is odateszi magát! Ezt a mai kupameccset rutinból lehozza a Barca, és lő 4-5 gólt, hogy a visszavágón már ne kelljen sokat izgulni.

Tipp: 4-1

Címkék: sportfogadás, tipp,