Sportfogadás tippek: EL- és NFL-tippek

2015-11-26
A mai napon két Európa Liga-tippel és egy jónak tűnő NFL-tippel jelentkezünk. íme:

Először jöjjön az NFL-tipp.

Detroit Lions-Philadelphia Eagles

Tipp: Sackek száma: 4.5 felett @ 1.66 (bet365)

Nem igényel túl sok magyarázatot, az a tippünk, hogy a két irányítót legalább ötször a földre viszik a védők. Az Eagles egy szétesett csapat, igazából totálisan kiszámíthatatlan. Bennük van a bravúr, meg a hatalmas zakó is. Ugyanakkor a D-line front sevenjéből többen képesek az ellenfél irányítójájhoz eljutni, pláne ma, amikor is a lyukas detroiti O-line-nal kell majd szembenézni. Stafford megint sokszor kerül majd a földre, igazából ebben sok meglepetés nincs, nem tudják megvédeni, ezért is áll ott a Lions, ahol áll. Az Eaglesnél pedig még azt sem tudni, ki fog irányítani, elég nagy most ott a zavar. Ennek a tippnek jönnie kell, mese nincs! Ráadásul a Lions elég sokat hív passzjátákot, így több az esély az irányítót földre vinni, mint annál a csapatoknál, melyek csak futnak éjjel-nappal...

Most pedig egy-két EL-tipp:

Elég jó tippnek néz ki a Rosenborg-St. Etienne meccsen az X2. Ez az opció 1.40-es oddsal fizet, pedig ha belegondolunk, elég nagy a valószínűsége, hogy jön. A Rosenborg norvég csapat, mi pedig alaposan letörtük a norvégok szarvait. Letargiában a norvég foci, ráadásul a Rosenborg játékosai hetek óta csak viccből edzenek, hisz bajnok lett a csapat, és a bajnokság hetek óta szünetel. Kb. totál formán kívül vannak, és igazából mivel négy meccsen 1 pontot gyűjtött a csapat, esélytelen a továbbjutásra. A St. Etienne játékban van, simán jó esélyt látunk rá, hogy a francia együttes behúzza ezt a meccset.

Ami még jól néz ki, az a Qarabag-Tottenham találkozón a Qarabag +1.5 gól opció (1.25). Erősen biztonsági tipp, de jó kell legyen. A Tottenham ugyanis hétvégén a Chelsea ellen játszik bajnokit, aligha ez a találkozó köti le a figyelmüket. Még az is benne van, hogy simán kikap a londoni együttes, Kane-ék számára a Chelsea ellen derbi fontos igazán! Ráadásul angol csapat a Tottenham, tudjuk jól, hogy nem feltétlenül veszik túl komolyan az EL-t. Nem is biztos, hogy szüksége van ennek a csapatnak a tavaszi folytatásra, amikor a Premiershipben pl. van esély arra, hogy a top4-ben zárjon idén. Az azeriek pedig rendkívül jók otthon, 19 tétmeccs óta veretlenek hazai pályán. A Young Boys, a Celtic, a Monaco vagy az Anderlecht sem tudott nyerni a Qarabag otthonában, nem fog ez menni a Chelsea elleni rangadóra készülő Tottenhamnek sem.

Címkék: sportfogadás, tipp,