Sportfogadás tippek: Duisburg - Bayern München

2014-07-21
A VB-láz elmúlt, most már mindenki a következő szezonra koncentrál. Persze a világbajnoki résztvevőket kivéve, ők még jól megérdemelt pihenőjüket töltik.

Duisburg - Bayern München

Tipp: Duisburg +1.5 gól

Odds:2.10

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Négy nappal ez előtt a Bayern játszott egy edzőmeccset, ahol igencsak tartalékos volt. Íme, a kezdő, és akik csereként szóhoz jutottak:

Starke - Rafinha (67. Basta), Badstuber (58. Schwarz), Alaba - Rode (46. Paul), Scholl, Gaudino, Hojbjerg (77. Leo), Bernat - Hägler (46. Sieghart), Eberwein (61. Walter)

A védelem még csak-csak, de a középpálya és a csatársor azért nem a megszokott. Kroos eligazolt, Mandzukic eligazolt, a vb-résztvevők pedig nyaralnak. A nyáron igazolt Bernat és Rode viszont játszott, és fog ma is. További jó hír, hogy Badstuber is egészséges rendkívül hosszú rehabilitációja után.

Lewandowskinak kisebb sérülése van, valószínűleg ma sem lép pályára, ahogy Frank Ribery sincs még olyan állapotban, hogy játszon. A Red Barrons FanClub csapatát 3-0-ra verte a Bayern, ám a Duisburg azért picikét keményebb dió lesz.

Az MSV Duisburg jelenleg a harmadosztákyban szerepel, de vannak itt remek képességű focisták. Ráadásul a Duisburg hétvégén már bajnokit játszik, szóval elvileg sokkal élesebb, mint a Bayern.

A lényeg tehát az, hogy ma is egy rendkívül tartalékos Bayernt fogunk látni. A Duisburg pedig ugyan a harmadosztályban szerénykedik, de egy ilyen bajor csapat ellen akár még győzelmi esélyei is lehetnek az MSV-nak. A tippünk az, hogy maximum egy góllal kap ki a Duisburg, ha ugyan kikap...

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,