Sportfogadás tippek: Dortmund - Darmstadt

2015-09-27
A szombati napon akadt meglepetés bőven az európai top bajnokságoknak. Jól tettük, hogy kiugrottunk a tengerentúlra egy tipp erejéig, de ma már visszatérünk Európába. Nézzük a Dortmund-Darmstadt találkozót kicsit közelebbről!

Borussia Dortmund - Darmstadt

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 17:30

A Dortmund hibátlan volt ebben a szezonban, egészen a hétközi fordulóig, amikor is csak 1-1-re volt képes a Hoffenheim otthonában. Aggodalomra nincs ok, eddig nagyon jól játszott a BVB, ún. lyukas meccsei pedig minden csapatnak lesznek. Ma nyerni kell, és akkor tapadnak a Bayernre.

Az újonc Darmstadt meglepően jól szerepel. A Bayerntől kikapott, de ott volt pl. a Leverkusen elleni siker, vagy a legutóbbi Bréma elleni győzelem. Nem okoz csalódást a Darmstadt, nem egy pofozógép, sőt épp ellenkezőleg. A eddig lejátszott hat bajnoki közül csak a Bayern ellenit veszítette el, azt mondjuk nagyon simán 3-0-ra.

Ez várható most is, a BVB-nak ki kall javítania a Hoffenheim elleni döntetlent. Bővebb a BVB kerete, aminek nagy szerepe lehet a hétközi forduló után. A Darmstadtnak nem lesz egyszerű dolga Dortmundban, otthon a BVB idén minden ellenfelét megszórta, átlagban négyet vágott meccsenként ebben a szezonban!

A Dortmund idén nem játszik a BL-ben, ezért több energia marad a bajnokikra. Az EL-re azért olyan sokat tartalékolni nem kell, már csak azért sem, mert az EL mérkőzéseket csütörtökön rendezik. A Hoffenheim elleni kisiklás nem egy hullámvölgy kezdete, csak egy rosszabb meccs a sok jó között. Otthon, a Signal Iduna Parkban Aubameyangék nem fognak viccelni, és közönségszórakoztató játékkal húzzák be a meccset.

(Ami pedig a tippünknek szintén nem árt, hogy a BVB idén valóban sok gólt lő, de szinten minden meccsen kap is!)

Várható kezdőcsapatok:

BVB: Bürk-Ginter-Sokratis-Hummels-Schmelzer-Weigl-Gündogan-Mkhitaryan-Kagawa-Reus-Aubamayeng

Darmstadt: Mathenia-Garics-Suku-Caldirola-Diaz-Heller-Niemeyer-Gondorf-Rausch-Rosenthal-Wagner

Címkék: sportfogadás, tipp,