Sportfogadás tippek: Diósgyőr - Újpest

2017-04-01
Bolondok napján egy olyan meccset választottunk ki, ahol könnyen lehet egy kis bolondozás. A DVTK szokott 'érdekes' mérkőzéseket játszani, az tény!

Diósgyőr - Újpest

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 2.05

Tippmix odds: 1.90

Kezdés: szombat: 18:00

 

A bevezetőben említett érdekes meccsek közül rögtön itt van a DVTK Fradi elleni kupameccse. A pár napja játszott meccsen jött egy szép kis odds, a HT/Ft fordítás. A Fradi gólt kap, az ex-fradista Ugrai tiziből gólt szerez, majd minő meglepetés, a Fradi fordít. Böde és a találkozó végén Moutari talál be, és paff, 0-1-ról 2-1.

Aztán itt van a DVTK és az UTE legutóbbi egymás elleni meccse októberből, egy jó kis 4-4-es bajnoki. Potyogtak a gólok becsülettel. A 75. percben a DVTK vezetett, aztán 10 perc múlva már az UTE, majd a találkozó végén Jagodinskis egyenlített.

A DVTK meccsein előfordulnak furcsaságok, elég csak Antal kapus kapitális bakijaira gondolni. Az UTE elleni 4-4 is egy olyan eredmény, ami azért nem feltétlenül átlagos az NBI-ben. Bódog a DVTK mestere tétmeccsen hazai pályán biztosan szeretne egy jó eredményt csapatával, ami csakis a győzelem lehet. Kieső helyen áll a DVTK, sorrendben 4 bajnokit veszített el. Magasan a legtöbb gólt a ligában a DVTK kapta, a tökutolsó Gyirmóttól is többet kapott 12-vel! A mi tippünk tehát az, hogy a Diógyőr és az Újpest bajnokija most sem lesz átlagos, és bizony ebben a remek időben valószínűleg megint megnyitják a csapatok a gólcsapot!

Ráadásul DVTK meccsen még akkor sem kell nagyon bosszankodni, ha a 70. perc környékén mondjuk csak egy gól van, mert a piros-fehérek meccsei olyanok, mint a PL-meccsek, a végére marad a csattanó általában! Nehogy már pont bolondok napján játszanak átlagos meccset a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,