Sportfogadás tippek: Celik Niksic - Koper

2014-07-03
Emlékszünk még a tavalyi Celik Niksic - Kispest meccsekre az EL-ből? Igen-igen, a bundás Celikre, melyet az NBI-ben is gyengélkedő Honvéd 13-1-es összesítéssel ejtett ki. Most ismét pályára lépnek, az ellenfél ezúttal a szlovén Koper.

Celik Niksic - Koper

Tipp: DNB Koper (2.5 gól felett)

Odds: 1.25 (1.80)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

Újra divatos téma lett a bunda. Mindenki fogad, mindenki tagad, mindenki ferdít, senki sem mer írni semmit, mert ugye bizonyítani nehéz ezeket a dolgokat. Igen ám, de nem lehet megkerülni a témát, amikor az FTC is látványosan játszotta a semmit Máltán. Gyenge a Fradi, de azért ennyire nem. Még jó, hogy rá lehet fogni az idény eleji formára...

Illúzióink ne nagyon legyenek, amikor a vb-meccsket is bundázásra használják...

Celik Niksic, kis montenegrói csapat, tavaly a Kispest elleni találkozókat össze-vissza bundázták. Bohózatba illő jelenetek produkáltak a védőik, tényleg egy vicc volt az a két találkozó. Előtte évben is selejteztek az EL-ben, 11-2-es összesítéssel verte el ezt a csapatot a Mettalurg Donyeck. Nos, valós tudást nézve, mindenféle klub-ranglistát nélkülözve nagyjából a Kopert a Kispesthez lehet hasonlítani. Picit jobb, picit rosszabb, részletkérdés.

Ez a Celik utolsó 4 EL-meccsén 24 gólt kapott! Meccsenként hatot...

Hogy mennyire bundás csapat, jól mutatja az előző bajnokság. Nyolc veretlenül megvívott bajnoki után, amikor már biztos volt a 3. hely, lefeküdtek a két kiesőjelöltnek, a Mogrennek és a Mladostnak. Vajon fogadtak maguk ellen a Celik játékosai? Illúzióink ne nagyon legyenek...

Kár itt keretek értékeit hasonlítgatni, a Celik az előző évekhez hasonlóan vélhetően eladja majd a meccset, és úgy elvereti magát, hogy az meg is érje nekik.

Rákötjük a DVTK sikerét 1.17-es odds körül, és már nem is állunk olyan rosszul. A DVTK itthon (Debrecenben lesz a meccs) nem fog bundázni, nem fogják szembeköpni saját szurkolótáborukat! Nyernek 3-4 góllal, aztán hogy Máltán mit barkóbáznak majd ki, az most szintén részletkérdés. Egyébként is hiányzik majd a máltai együttes hálóőre, Haber, és nem játszik Muscat, valamint a tavalyi szezon házi gólkirálya, Shodiya sem.

Sok sikert mindenkinek! (Aztán a téttel csak óvatosan, EL esetén tuti tipp nem létezik, pláne nem ebben a szakaszban.)

Címkék: sportfogadás, tipp,