Sportfogadás tippek: Dynamo Drezda - Schalke 04

2014-08-18
A németek hétfőre is hagytak pár meccset a kupából, hogy ne unatkozzunk, és legyen mire fogadni. Na, pont utóbbi miatt gyanús a Drezda - Schalke találkozó

Drezda - Schalke

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Hétfőn észnél kell lenni, mert általában kevés eseményre fogadhatunk. Ma sem dúskálunk a meccsekben, este játszik majd a Chelsea, és itt van ez a DFB Pokal találkozó Németországból. Vélhetően ezekre folyik be a legtöbb pénz, és mindkettő elég sima V-nek tűnik. Igen ám, de nem mind arany, ami fénylik. Pláne nem hétfőn...

Gyanús ez a Schalke meccs, és ami azt illeti, Drezdában amúgy sem könnyű nyerni. A Drezdának van egy gyönyörű stadionja, és van egy fanatikus szurkolótábora. Jelenleg a harmadosztályban szerepel a csapat, de nem szabad lebecsülni.

Kapott gólt az első fordulóban a BVB és a Bayern is, azért a jónevű csapatok nem igazán tudják komolyan venni ezeket a találkozókat. Az alacsonyabb osztályú együtteseknek viszont ezek a meccsek rendkívül sokat jelentenek.

A Drezda csapata kicserélődött a nyáron, 12-en mentek, és 12-en jöttek. Az új spílerek mindent megtesznek majd, hogy a közönség elfogadja őket. A drezdai szurkolók sokat segítenek majd a hazai csapatnak, ha a gelsenkircheniek nem tudnak felpörögni, még rá is fázhatnak. Ha a várható kezdőcsapatokra pillantunk, akkor egyértelműnek tűnik a vendég siker, de egy ilyen hétfői napon nagyon meglepő lenne a sima Schalke-győzelem. Itt bizony meg fognak izzadni a gelsenkircheniek, és nem ússzák meg bekapott gól nélkül. (A Schalke csapatában Szalait már ne nagyon keressük, ő idén már a Hoffenheimben szórja a gólokat.)

Várható kezdők:

 

Drezda: Kirsten - Kreuzer, Hefele, Erdmann, Vrzogic - Teixeira, Moll - Eilers, Dürholtz, Stefaniak - Comvalius

 

Címkék: sportfogadás, tipp,