Sportfogadás tippek: Deportivo La Coruna - FC Barcelona

2017-03-12
A Barcelona a történelmi 6-1-es siker után sem pihenhet sokat. Vasárnap már ismét bajnokin kell helyt állni, és elhozni a pontokat a Depor otthonából.

Deportivo - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Sportingbet odds: 1.40

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: vasárnap: 16:15

 

A katalán csapat megjárta a pokol bugyrait, de visszajött onnan. Hazai pályán megsemmisítette a PSG-t, és történelmi győzelmet aratott. Vasárnap ismét bajnokin kell helyt állni, más sorozat, más ingerek. A legnagyobb kérdés az, hogy a Barca hogyan áll majd ehhez a 'hétköznapi' meccshez. Mert a PSG legyőzése maga volt a csoda, de az élet nem áll meg. Kellenek a pontok a bajnoki versengésben.

Neymar kihagyja a Depor elleni találkozót eltiltása miatt. Vagy Arda Turan, vagy Denis Suarez, vagy mindkettő kezd, ezt csak megtippelni lehet. Iniesta valószínűleg pihen. A Barca kaput ter Stegen védi, a négy védő Sergi Roberto, Pique, Umtiti és Alba lesznek. Középen Busquets és Raktic mellett talán Denis Suarez juthat szóhoz. Elöl Messi és Suarez helye biztosnak tűnik, és vagy Alcacer kerül be, vagy Arda Turan. Valószínűleg inkább Arda, Alcacer majd Suarezt válthatja, ha az eredmény úgy alakul...

Ami a Deport illeti, párszor meghúzta az oroszlán bajszát mostanában, de volt olyan is, hogy nagy pofonba szaladt bele. Amit azért tudni kell, hogy a két klub jó barátságban van, segítik egymást a felek, ha a tabella megengedi. Volt ugye nem is oly rég egy 2-2-es iksz a két csapat között, amikor is a Deportivo 2-0-ról jött vissza, és az az iksz akkor a Depor bennmaradását jelentette. Olyan is volt, amikor a La Corunának nem nagyon kellett a pont, és lefeküdt a Barcának.

Most viszont nem nagyon lesz itt bundázgatás, hisz a Barcának kellenek a győzelmek a bajnoki cím miatt! A Depornak is kellene, hisz majdnem kieső, de a Barca nem adhat le egyetlen pontot sem idén. Szóval hiába a két klub közti jó kapcsolat, ez bizony éles meccs lesz.

Ettől függetlenül a Depor akár nyerhet is, nem tudjuk, hogy a katalán-csapat mit mutat majd, mennyit vett ki belőlle a PSG elleni meccs. A Depor otthon a Riazorban kellemetlen ellenfél, utolsó 8 tétmeccséből csak egyet veszített el. Ahhoz képest, hogy majdnem kieső, ez igen szép teljesítmény.

Ami a Depor és a Barca egymás elleni meccseit illeti, szinte sosem játszanak 'normális' mérkőzést. Értjük ezt úgy, hogy ilyen 2-1 nem sűrűn fordul elő. Vagy egy gólgazdag adok-kapok, vagy a Barca kiüti a Deport. Az elmúlt években volt itt két 2-2-es remi, de még 2012-ben játszottak egy erősen gálaszagú 5-4-et is. A Riazorban tudott nyerni a Blaugrana 5-4-re. Az utolsó két találkozásuk viszont sima Barcelona-sikert hozott, 0-8 lett a vége. Az utolsó 5 meccsük gólkülönbsége, amikor a Riazorban találkoztak, 5-24-es. Magyarul egy híján 30 gól 5 meccsen, az ugye majdnem 6 gól meccsenként.

Címkék: sportfogadás, tipp,