Sportfogadás tippek: Deportivo - Mallorca

2013-11-17
A spanyol Segundában ma sem áll le az élet. A Mallorca La Corunába látogat, de Nsue nélkül nem lesz könnyű dolguk a Depor ellen! A Deportivo védelme ugyanis ligaelit, a Mallorca pedig igencsak nyeli a gólokat.

Deportivo - Mallorca

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroa: bet365

Kezdés: ma 12:00

 

A Depor 13 meccséből 12 olyan volt, ahol nem esett legalább három gól. Ez egészen hihetetlen adat. Pedig a Deportivo nem is nevezhető defenzív csapatnak, támadnak ők becsülettel, csak a helyzetek valahogy kimaradoznak meccsről meccsre. Persze a védelem az állja a sarat, így fordulhatott elő, hogy a Deportivo 12 lőtt góllal is a 3. helyen állhat.

Csak összehasonlításképp, a Recreativonak 28 lőtt gólja van.

A Mallorca a kiesés után egyből vissza szeretett volna kerülni a legjobbak közé, de nagyon úgy tűnik, beragadnak a Segunda mezőnyébe. Persze nincs még veszve semmi, de a 15. helyről azért meg kéne indulni fölfelé. Persze ha beférnek a top6-ba, ott már minden lehet, és pontszámokat tekintve nincs is olyan messze az a play-offot érő 6. hely.

Sajnos a vendégektől az egyik csatár, Nsue hiányozni fog, de azért maradtak még góllövők. Moreno, Victor és Gerard triója közül választ majd kettőt Oltra mester, Nsue tegnap az egyenlítői-guineai válogatottban játszott Spanyolország ellen. (Mondjuk elég gyengén...)

A Depor otthon esélyesebb, ráadásul tudjuk, hogy a Mallorca idegenben kevésbé veszélyes. Arizmendiéknek jó esélyük van, hogy behúzzák a meccset, és gólokat lőjenek, tudniililk a Mallorca nem a védelméről híres. Ezidáig 23 gót nyeltek be, vagyis a legtöbbet a ligában. Ha most sem lő gólokat a Depor, akkor soha.

Tippünk az, hogy 2 gólnál több születik a meccsen. Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,