Sportfogadás tippek: Debrecen - Skonto Riga

2015-07-23
Tegnap a Vidi továbbjutott ugyan a walesi TNS ellen, ám a mutatott játékkal sokan nem voltunk kibékülve. Ne szépítsük, a Vidi szégyent hozott a magyar futballra! Reméljük, a Debrecen jobban tiszteli szurkolóit!

Debrecen - Skonto Riga

Tipp: Debrecen győzelem

Odds: 1.45

Iroda: TippmixPro

Kezdés: ma 17:00

 

A DVSC csapata múlt héten 2-2-t játszott Rigában a Skonto ellen, így jó helyzetből várja a visszavágót. A Debrecent ne hasonlítsuk össze a Vidivel, mert a Vidi egy szétcsúszott disznókondához hasonlít, nem labdarúgó-csapathoz. A DVSC-nél azért picit komolyabb munka folyik, és megvan a folytonosság. Az elmúlt években talán egy olyan idény volt, ami nem igazán jött össze a Lokinak, de azt az egy évet kivéve mindig ott vannak a legjobbak között. Nincs fejetlenség, Kondás mester nyugodtan dolgozhat. Nem cserélik le a keretet minden évben. Ha igazolnak, azt azért teszik, mert szükség van rá. Castilion érkezett csatár posztra, Dr. Horváth szintén a támadó zónába, de ennyi. Bouadla távozott, de a keret együtt maradt, és a szakmai stáb is. Ellentétben pl. a Vidivel, ahol mindig minden változik. Mire megszokja a csapat A edző rendszerét, már jön B, és lehet mást játszani...

A Loki Rigában is dominálta a meccsét, sokkal több helyzetet dolgozott ki, de a helyzetkihasználással voltak gondok. Szinte mindenkinek volt egy-két kihagyott helyzete az elöl játszók közül. Ma hazai környezetben ezeket a helyzeteket értékesíteni kell!

Azt pedig jól tudjuk, hogy a Debrecen idegenben sebezhető, de otthon igencsak erős a hajdúsági együttes. Ha ismét sikerül annyi helyzetet kidolgozni, mint az első meccsen, túlzás nélkül állítjuk, 4-5 gólt is lőhet a Loki.

Délután 17 órától játszik a Loki, az fix, hogy fázni nem fognak a csapatok. De ez a meleg a vendég együttes jobban taccsra teszi majd. Jönniük is kéne előre, hisz a Loki két gólt vert idegenben. De akkor sincs baj, ha nem nyílik ki a Skonto, hisz otthon sem játszott nyílt focit, a DVSC így is futószalagon gyártotta a helyzeteket.

Hátul kell odafigyelni, mert a Békéscsaba elleni bajnokin is kapott két gólt a Loki, és Rigában is. Most azért jó lenne megúszni végre kapott gól nélkül. De bízzunk benne, hogy a lett együttes nem vált gólra minden helyzetet, otthon ugyanis két kapuralövéséből két gólt lőtt a Riga.  Ez sem lesz mindig így...

Nyer a Loki, és könnyen lehet, hogy nem is egy góllal!

Címkék: sportfogadás, tipp,