Sportfogadás tippek: Debrecen - Paks

2016-07-17
Szombaton három mérkőzéssel kezdődött az NBI, vasárnap pedig a maradék három találkozóra kerül sor. A Debrecen például a Paks csapatát fogadja 18 órai kezdettel, a Lokinak a fájó EL-zakó után illene legalább a bajnokságot győzelemmel nyitni. Ha nem sikerül ...

Debrecen - Paks

Online sportfogadás tipp: X2

Unibet odds: 2.16

Tippmix odds: 1.98 (és csak min. 3-as kötésben fogadható)

Kezdés: vasárnap 18:00

 


A Paks Debrecenbe látogat. A DVSC csütörtökön megégett a fehérorosz Zhodino ellen az EL-ben, így a visszavágón az egy gólos hátrányt kénytelen ledolgozni a Loki. Nem dőlt el semmi, ám a La Fiorita elleni hazai, és a Zhodino elleni találkozó is megmutatta, hogy bár mezőnyben ellenfele fölé tud kerekedni a Loki, ez a mezőnyfölény gyakran meddő. Ha pedig kialakul a helyzet, azt szinte tuti elpuskázza a DVSC. A San Marinó-i La Fiorita egy amatőr-félamatőr együttes, mindössze két gólt sikerült összehoznia a Lokinak a hazai találkozón. Aztán ne feledjük, a Zhodino elleni találkozón Tisza gólja szerencsés körülmények között született, ha nem pattan meg a lövés, tutira nincs gól. A fehérorosz csapatnak nem volt sok helyzete, mégis lőtt két gólt. Ráadásul a végén 1-2 után még lőhetett volna nyugodtan gólt/gólokat a Zhodino, de ott a Lokinak szerencséje volt.

Kondás Elemér csapata tompa. A szurkolók nincsenek kibékülve a mesterrel, és emlékezhetünk rá, az előző idényben is volt affér a szurkolók és Kondás között. Olaj lenne a tűzre egy Paks elleni zakó, de talán már a döntetlen is. A DVSC mindent meg fog tenni a siker érdekében, de így volt ez az EL-mérkőzésen is. Valahogy nem az igazi a Loki, talán Bódi is hiányzik, Szakály nincs élete formájában. Ha Kondás mester az EL miatt pihentet (ami közel sem biztos, hisz a visszavágóig van még idő bőven), akkor például Varga is pihenőt kaphat.

A Paks mint csapat biztosan erős, Csertőivel a felkészülésnek is rendben kellett mennie. Fizikálisan biztosan nem lesz előnye a Lokinak. Csupa magyar játékos alkotja az atomváros együttesét, ez is egy plusz faktor, a paksiak között nem lesz meg nem értés, hisz ugyanazt a nyelvet beszélik a játékosok. A kapuba érkezett Kemenes, aki egy karakán figura, hátul tartás ad majd csapatának. A mi tippünk, hogy az EL-zakó megtépázta a Loki amúgy sem túl nagy önbizalmát, és a DVSC játéka sem félelmetes, inkább sablonos. Az amatőr La Fioritának alig rúgtak kettőt, a Zhodino ellen egy megpattanó lövés talált utat a kapuba.... Csertői masszív Paksot rakott össze, ha nyerni nem is fognak Harasztiék, egy döntetlent megcsíphetnek Debrecenben.

Várható kezdőcsapatok:

DVSC: Radosevic – Jovanovic, Brkovics, Mészáros N., Korhut – Djelmic, Szekulics, Szakály, Horváth Zs. – Holman - Takács

Paks: Kemenes – Szalai, Lenzsér, Gévay, Szabó – Papp – Haraszti, Koltai, Bertus, Bartha – Hahn

Címkék: sportfogadás, tipp,