Sportfogadás tippek: Debrecen - Győr

2013-05-22
Ma este 20:00-tól rendezik a Magyar Kupa döntőjét a Bozsik Stadionban. Egy meccsen dől el minden, javítási lehetőség nincs! Nézzük

Debrecen - Győr

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.60

Iroda: tippmixPro

Kezdés: ma 20:00

 

Az elődöntőben a Debrecen együttese a másodosztályú Vasast verte könnyedén oda-vissza, meg sem izzadtak a hajdúságiak. A Győr viszont nagy nehézségek árán jutott a döntőbe, a Vidi ellen a végletekig ki volt élezve a párharc. Kink a visszavágó 92. percében döntötte el a továbbjutást, de Kink góljához Bozovic kapitális kapusbakija is kellett. Valószínűleg sokan emlékszünk rá, Bozovic beadásra számított, ám Kink bepassz helyett kilőtte a rövidet... -Bozovic a következő bajnokin még a kispadra sem ülhetett le :D

Ma tehát Loki - Győr finálét rendeznek a Kispest pályáján. A Loki idén is szívesen nyerne egy trófeát, és abban bízhatnak, hogy a Győr jóllakott a bajnoki elsőséggel. Pintér Attliát viszont nem úgy ismerjük, aki csak úgy legyinte a Magyar Kupára. Sajnos a győri együttesből hiányozni fog Stevanovic, a csapat első számú hálóőre. Derékbántalmai miatt idén őt már nem láthatjuk védeni. A helyét a szlovák Kamenár veszi át a kapuban, ahogy tette azt a honvéd elleni bajnokin is.

A Loki ezzel a kupadöntővel jövőre elindulhat az Európa Ligában, tehát még az is belefér, ha a bajnokságban nem érnek fel a dobogóra. Persze nem elégednek meg a fináléval, ha már itt vannak, egyértelműen nyerni akarnak.

Valószínűleg a mérkőzést a kezdetekben a DVSC fogja irányítani, a Győr nem kifejezetten a támadó futballjáról híres. A Győr biztos védekezésre épít, és abból próbálnak építkezni. Igen ám, de most nem lesz ott a kapuban Stevanovic, könnyen megégetheti magát az ETO!

Ugyanakkor az is igaz, hogy a Győr ellencsapásai szintén rengeteg veszélyt hordoznak majd magukban. A mindkét csapat lő gólt típusú tippnél leginkább azt kell nézni, hogy egy csapat kapott gól esetén tud-e válaszolni, milyen tartása van egy csapatnak. Jelen esetben elmondható, hogy a Győr és a DVSC is mentálisan erős társaság. Kapott gól esetében mindkét fél van olyan erős, hogy egalizálni tudjon!

Egyébként a mérkőzést Kassai Viktorra bízta a szövetség, talán nem véletlenül. Feszült kis meccs lesz ez, a presztízs mellett 30 millió Ft-ért is folyik a küzdelem. Ennyit visz haza a győztes, de a második helyezett csapat markát is 10 millió  Forint üti.

Meccs közben persze senki sem erre gondol, egyszerűen mindkét együttes nyerni szeretne. Izgalmas, kiélezett döntőre van kilátás, nagyon nehéz előre megmondani, melyik csapat a jobb. Fogadjunk inkább a gólokra, egy-egy dugó mindkét csapatban benne van.

Mi semleges szurkolók egy jó 3-3-as találkozót szívesen végignéznénk, hosszabbítással és büntetőpárbajjal megspékelve!

Reméljük ez a finálé nem a balhéról fog szólni, hanem a foci szépségeiről, gyönyörű cselekről, és persze a gólokról!

 

Sok sikert mindenkinek, és győzzön a jobb!

Címkék: sportfogadás, tipp,