Sportfogadás tippek: Davos - CSZKA Moszkva

2013-12-30
Ma rendezik a Spengler Kupa mindkét elődöntőjét a svájci Davosban. A házigazda Davos délután az orosz CSZKA-val játszik, és eldöntik, melyikük jut a döntőbe.

Davos - CSZKA Moszkva

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.8

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

A Spengler Kupa egy minden évben megrendezett, meghívásos jéghoki torna hat csapat részvételével. A helyszín Davos, így a helyi csapat természetesen ott van a tornán ebben az évben is. Tavaly a HC Davos elvérzett a döntőben, most javítani szeretnének.

Ez a torna egyébként elsősorban nem arról szól, hogy mindenáron meg kell nyerni. Több csapat több játékosa családostól érkezik, és a szilvesztert is itt töltik. Nem egy vérkomoly torna, ahol csak az eredmény számít. Itt az év végén így van ez rendjén, és a komoly meccsekre ott vannak a bajnokik, meg majd a válogatott meccsek (már aki válogatott...)

Tavaly például a Davos az ún. pre-semifinalben 7-5-re verte a szintén orosz UFA-t, majd az elődöntőben 5-4-re a Vitkovicét. A döntőben a Team Canada viszont kegyetlenül elintézte a Davost, 7-2-re verte az alkalmi kanadai csapat a házigazdát.

A svájci együttes egyébként látványos hokit játszik, és ebben a látványos hokiban ma a CSZKA is partner lesz. Alapvetően a CSZKA jobb csapat, de egyrészt idegenben játszanak, másrészt valószínűleg többen nem teszik majd oda magukat úgy, ahogy éles meccsen tennék.

Jó kis meccs lesz ez a Davos-CSZKA találkozó. Mindkét oldalon remek játékosok lépnek jégre, és itt mindkét együttes győzelemre játszik majd, nem a túlélésre. Tippünk egyértelműen az, hogy sokgólos mérkőzést fogunk látni! Nem lehet persze azt mondani, hogy all star jellegű gálát látunk majd, de az biztos, hogy a védekezések nem lesznek olyanok, mint egy komoly bajnokin.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,