Sportfogadás tippek: Chennai Titans - North East United

2015-11-11
Az indiai Super Liga egy rövidke bajnokság, épphogy elkezdődött, már az alapszakasz vége felé közelednek a csapatok.

Chennai - North East

Tipp: Gólt szerez a hazai csapat

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 15:00

 

Az ISL nyolc-csapatos Liga. Az alapszakaszban mindenki játszik mindenkivel, tehát egy klubnak 14 meccse van. Az első négy jut a play-offba, így nem nagyon lehet tartalékolni, meg kivárásra játszani a liga hátsó felében tanyázó csapatoknak.

A Chennai tavaly is a hajrára kapta össze magát, most is erre lenne szükség, hisz egyelőre csak a 6. helyen áll. Persze nincs veszve semmi, van még 5 forduló, és egy mai siker máris a 4. helyre repítené a titánokat. De a North East United is 10 ponttal áll, tehát bőven van még esély a top4-re, de ehhez pontot, pontokat kell gyűjteni.

A hazai együttes három játékosra épül, a védő Mendy-re, a középpályás irányítóra, Elanóra, és a befejező csatárra, Mendozára. Ha ők játszanak, akkor összejöhet a győzelem. Legutóbb a listavezető Goa 2-0-ra elverte a Titanst, kétszer egymás után hazai pályán rúgott nélküli meccsel nem nagyon lehet play-offba jutni. Elano és Mendoza vélhetően kezd, amire nagy szükség van, hisz kb ők ketten azok, akik képesek gól lőni. A csapat 11 góljából 9-et ők hoztak össze.

A két együttes az ISL rövidke történelmében háromszor találkozott, a hazai pályán lévő csapat legalább két minden meccsen tudott szerezni. Abban bízunk, hogy most is így lesz, és a Chennai Titans két gólfelelőse, Elano és Mendoza megvillan. Előbbi a pontrúgásokat is remekül végzi el, és előkészítésben is remekel, Mendoza pedig leginkább a sebességét tudja kamatoztatni, nem nagyon van védő a ligában, akit egy-egyben ne tudna megverni. Kicsit szertelen, nem véletlenül játszik itt, és nem a spanyol élvonalban, de itt remek játékosnak számít, és bizony meccsen veszélyes az ellenfél kapujára! A mi tippünk tehát az, hogy a Titans minimum egyszer be fog találni, de könnyen lehet, hogy nem állnak le egynél...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,