Sportfogadás tippek: Chelsea - Atletico Madrid

2014-04-30
A Chelsea és az Atletico Madrid párharca múlt héten sem a sziporkázó támadójátékról szólt. Valószínűleg most sem arról fog. A változás annyi lesz a múltheti meccshez képest, hogy picikét kiegyenlítettebb találkozót fogunk látni.

Chelsea FC - Atletico Madrid

Tipp: 3 gól alatt (AH)

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az odavágón Mourinho Chelseajének egy célja volt: Kihúzni a meccset 0-0-al. Ez bejött, ám ezzel a gólnélküli döntetlennel semmit sem ért el a Chelsea. Legfeljebb azt, hogy mi 90 percig unatkoztunk. Aki azt hiszi, hogy a Stamford Bridge-en a Chelsea nekiugrik az Atletinek, az nagyot téved. Ugyanilyen defenzív Chelseat fogunk látni, talán egy kreatív labdarúgóval többet tesz föl a pályára a Mou, de ennyi. Mondjuk nem lesz nehéz, múlt kedden csak Torres és Willian voltak támadó felfogásúak, nem csoda tehát, hogy nem született gól.

Az Atletico próbált támadgatni, de a Chelsea olyan szinten szállta meg a saját kapuja előtti területet, hogy a szélről középre ívelt labdákon kívül földön apró passzokkal nem lehetett eljutni a Chelsea kapujáig. Raul Garcia többször is fejelhetett, volt is köztük veszélyes, de gólt a 'tico sem talált.

Ha sokáig 0-0 marad az állás a visszavágón, akkor egyértelmű, hogy jó a tipp. Ha a Chelsea talál egy gólt, akkor jön a bekkelés. Megmutatta a londoni csapat, hogy ért a védekezéshez. Az Atleti sem tudna úgy dominálni idegenben. Ha pedig a vendég-csapat szerez gólt, akkor természetesen Kokéék állnának vissza. Az Atleti is tud ezt-azt a védekezésről. Ez a csapat nem azzal szerzi meg a bajnoki címet Spanyolországban, hogy meccsenként 3-4 gólt lő, hanem azzal, hogy nagyon keveset kap. Godin és Miranda ott lesz a védelem közepén, Felipe Luis és Juanfran középen, szóval átjátszani a Matracosokat nem lesz könnyű.

Várható kezdőcsapatok:

Chelsea: Schwarzer-Ivanovic-Cahill-Terry-Azpilicueta-David Luis-Ramires-Hazard-Oscar-Willian-Eto'o

Atletico Madrid: Courtois-Felipe Luis-Godin-Miranda-Juanfran-Thiago-Koke--Raul Garcia-Arda-Diego Costa-Villa

Hazai oldalon Mikel és Lampard nem játszhat eltiltás miatt, a vendégeknél ugyanilyen okból kifolyólag Gabi hagyja ki a visszavágót. Cech helyett Schwarzer véd majd, de az odavágón is remekül állta a sarat. Kevés gól várható, ennek a 3 gól alatt AH opciónak egész egyszerűen jönnie kell.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,