Sportfogadás tippek: Celta Vigo - FC Barcelona

2015-04-05
Ősszel a Celta Vigo 1-0-ra megverte a Barcát a Camp Nouban. Most jött el az idő, hogy Messiék visszavágjanak.

Celta Vigo - FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A Celta tehát nyerni tudott a Camp Nouban ősszel, a Barca most is nehéz meccs előtt áll! Tény, hogy a vigói együttes sokat szenvedett idén, volt egy hosszú széria, amikor meccseken keresztül gólt sem lőtt a csapat, de a Barca legyőzése is mutatja, hogy képes a bravúrra Celta.

A Barca jelenleg négy ponttal előzi meg a Madridot, de ha a déli meccsét hozza a Real, akkor már csak egy pont lesz a két gigász közti távolság, az meg semmi. A Barcának akkor ér valamit az el Clásicón kiharcolt siker, ha hozza a kötelezőket, és nem bukik váratlanul meccseket 1-0-val.

A katalánoknál Albát kell pótolni ma este, őt Adriano helyettesíti minden bizonnyal. Mascerano sem játszik, de Busquets felépült, így nem marad szűrő nélkül a katalán együttes. Iniesta és Rakitic játszik majd Busquets mellett, elöl természetesen ott lesz Messi, Suarez és Neymar. Pique és Matieu játszik középen Bravo előtt, és két brazil játszik majd a széleken Adriano és Alves személyében.

A Barcának kell a győzelem, de a Balaidosban vélhetően egynél többet kell rúgni a győzelemhez, hisz Larrivey, Orellana és Nolito sem fog tétlenkedni. A Celta kiélvezheti a meccs minden percét, nincs veszélyben a csapat, szóval biztosak lehetünk benne, hogy a vigói együttes ma is bravúrt akar végrehajtani, és nem fog ikszre játszani. Jó kis pörgős meccs vár ránk, vélhetően minimum 4-5 góllal.

Címkék: sportfogadás, tipp,