Sportfogadás tippek: Borussia Dortmund - Benfica

2017-03-08
A Dortmund bár nem játszott rosszul a Benfica elleni idegenbeli meccsen, 1-0-ra mégis kikapott. Van tehát probléma a továbbjutást illetően, de hazai pályán egy gólt simán le lehet dolgozni.

Borussia Dortmund - Benfica

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8.5 felett

Unibet odds: 1.80

Tippmix odds:-

Kezdés: szerda: 20:45

 

A BVB már az odavágón is a Benfica fölé nőtt, legalábbis szinte mindenben, kivéve a gólokat. Gólt ugyanis csak a luzitán-csapat szerzett, Mitroglu püfölt be közelről egy lecsorgó labdát. Ezt követően a BVB is hajtott, hogy legalább egyenlítsen, betaláljon idegenben, de semmi sem akart sikerülni. Pedig kísérletezett a BVB becsülettel, nem lehet azt mondani, hogy beletörődtek volna abba, hogy a Benfca vezet.

De küzdöttek a vendégek, és küzdeni fognak hazai pályán is. A BVB sosem adja fel, most sem fogja. Még akkor sem, ha netán az első gólt a Benfica lövi. Sajnos a hétvégi Leverkusen elleni mészárlás (6-2) után nem volt felhőtlen az öröm, hisz Reus ismét lesérült. Így már ő sem léphet pályára, ahogy Götze sem.

Tuchel így két kreatív játékosára nem számíthat, de lehet még így sem kezd pl. Kagawa sem, és Schürrle sem. Dembelé, Guerreiro, Castro, Aubameyang és Pulisic lehet ott a kezdőben, és ha így lesz, akkor Tuchel egyértelműen a lendület, a tempó mellett teszi le a voksát, és sokkal direktebb lesz a BVB játéka. Kevesebb labdabirtoklás, kevesebb 'tökölés', viszont sokkal több akció és lövés. Vélheteőn a keresztpasszok száma is csökken. Direktebb játék=több helyzet=több kaput eltaláló lövés.

Vélhetően a Benficának is lesz lehetősége kontrákra, nagyot bakizna a portugál csapat, ha az 1-0-ás előnyét szeretné védeni... Mondjuk otthon sem volt túl aktív a luzitán együttes, ha itt Dortmundban is azt a passzivitást hozzák Fejsáék, jobb, ha fel sem mennek a gyepre. A Leverkusent valósággal megsemmisítette a BVB hétvégén, csak gólból hatot hoztak össze a sárga-feketék, ebből négyet már Reus lecserélése után. Aggódhat a Benfica, mi viszont bizakodhatunk, mert ez a fogadási opció elég jól néz ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,