Sportfogadás tippek: Belgium - Moldova (U17-női)

2012-10-19
A 17 éven aluli korosztálynál megkezdődtek a selejtezők a következő EB-re a lányoknál. Épp most ért véget a Svájc-Bulgária mérkőzés, ahol 11-0 lett a vége Svájc javára. A Belgium-Moldova mérkőzésen sem kell gólínségre számítani!

 

Belgium-Moldova

A Bet365-ön élőben fogadható majd a találkozó 14.00-ás kezdettel. Tudni kell a csapatokról, hogy nem egyenlő erők küzdelmét fogjuk látni, valószínűleg egykapuzás várható. Moldova U17-es lánycsapata nem tud felnőni a nagyokhoz, de még azokhoz a csapatokhoz sem, akik Európa középmezőnyébe tartoznak.

A magyar válogatott például 2010-ben 6-1-re verte Moldovát ebben a korosztályban, pedig mi sem tartozunk épp az elithez.

Belgium sem ér fel a franciákhoz, vagy a németekhez, de ők nem is olyan rég 3-3-as döntetlent játszottak azzal a Svájccal, akik most ütötték ki 11-0-ra a bolgárokat.

Nem lehet tudni, a Bet365 milyen határt talál ki, és hány gólból adja a meccset, de a nem is olyan rég véget érő Svájc-Bulgária mérkőzésen 6.5 volt a line, ezzel szemben 11 gól született.

Ezen a találkozón is benne van a 10, de a Bet365 itt sem fog nyitni  csak kb 5.5-ből. annyi mindenképp lesz, Moldova nem fogja megúszni nagy zakó nélkül!

Sajnos a meccs csak élőben fogadható, de érdemes kivárni a kezdőrúgást, mert igencsak erős tippnek tűnik!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,