Sportfogadás tippek: Bayern München - Wolfsburg

2015-09-22
A Bundesliga hétközi fordulójának rangadója a Bayern-Wolfsburg mérkőzés. A nyári német Szuperkupa meccsen a Wolfsburg büntetőkkel legyőzte a Bayernt, de azóta történt egy s más.

Bayern München - VfL Wolfsburg

Tipp: 3.5 gól alatt

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: kedd 20:00

 

Szeptember 19-én kezdődött el az idei Oktoberfest, és október 4-ig tart. Azért fontos ez, mert évek óta az Oktoberfest alatt nem kapott ki a Bayern München, sőt pontot sem nagyon veszített. Ez nem túl jó hír a VfL számára, de előbb-utóbb minden sorozat megszakad. Kérdés csak az, hogy a Wolfsburg képes-e megszorongatni a Bayernt, avagy mégse.

A bevezetőben említett Szuperkupa meccsen a Bayern szerzett vezetést, mezőnyfölényben játszott, de mindhiába. A találkozó hajrájában Bendner egyenlíteni tudott, aztán a büntetőpárbajt is a Wolfsburgnak sikerült megnyerni. Az előző idényben -igaz Wolfsburgban- 4-1-re elverte a Hecking-csapat a Bayernt, de azok más idők voltak.

Azóta a Man City leigazolta a Wolfsburgból de Bruyne-t, a belga irányítót. Helyére érkezett Draxler a Schalkétól, jó kérdés, hogy hosszútávon megoldás lesz-e ő a belga pótlására. Dante épp a bajor csapattól érkezett, ma bizonyíthatja a Bayern ellen, hogy kár volt őt elengedni. Vierinha helyett Trasch játszik majd a vendég védelem jobb szélén, ő támadásban kevésbé hatékony, a védekezést viszont megoldhatja valószínűleg Müllerrel szemben.

A Wolfsburg egyébként otthon még hibátlan, vagyis 100%-os, idegenben viszont meglepően passzív, főleg ami a támadójátékot illeti. Gólt sem nagyon lőnek, és csak két döntetlenre futotta. Persze ma, a Bayern otthonában vélhetően elégedettek lennének a döntetlennel, ezért sem várhatunk gólra törő játékot a Wolfsburgtól. A vendégek nem fognak kinyílni még akkor sem, ha vezetést szerez a Bayern. Ha egy gólt találnak Douglas Costáék, akkor sem esnek kétségbe a Wolfsburg játékosai, majd a meccs hajrájában kockáztatnak.

Hétvégén is pályára léptek, mindkét együttes tele van válogatott játékossal, nagyon fáradtak tehát ezek a focisták. BL-ben is a toppon kellett lenni. Vélhetően a Bayern majd előbb-utóbb talál egy gólt, aztán megnyugszik. A meccs vége felé pedig jön a kockázatvállalás a VfL-től, aztán vagy egalizál, vagy kap még egyet.

Egyébként az eddigi fordulók alapján a két legkevesebb gólt kapó együttes találkozik, szóval tényleg jó esély van rá, hogy ma sem lesz gólzápor a Bayern és a Wolfsburg találkozóján.

Címkék: sportfogadás, tipp,