Sportfogadás tippek: Bayern München - Schalke 04

2015-02-03
A Bayern München 4-1-re kikapott a Wolfsburgtól az első tavaszi fordulóban. Ma hazai pályán a Schalke 04 ellen lehet javítani.

Bayern - Schalke

Tipp: Félidő/vége Bayern/Bayern

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Bayern múlt pénteken belenézett egy 4-1-es zakóba Wolfsburgban. Talán nem vették elég komolyan a meccset, nem pörögtek fel igazán, és amíg a Wolfinak minden sült, addig a bajor helyzetek rendre kimaradtak. Igaz, nem volt most belőlük annyi, mint általában. Pep Guardiola nem is nagyon értette, mit csinálnak a srácok a pályán, ám a találkozó után elbeszélgetett a csapattal.

A Bayern most otthon javíthat, méghozzá a Schalke 04 elleni találkozón. A vendég együttes elég nagy bajban van, hiába nyerte meg a hétvégi Hannover elleni bajnokiját, elveszítette a házi gólkirály Huntelaart, méghozzá hat meccs erejéig. A holland csatár hátulról akasztotta egyik ellenfelét, volt egy kis utánrúgás is, amiért jogos volt a piros lap, de a hat meccses eltiltás kicsit túlzásnak tűnt. Nem akart ő semmit, csak a kontrát megállítani. Lényeg a lényeg, ma biztosan nem játszik, ahogy nem játszhat szalagproblémák miatt Fahrmann, a csapat első számú kapusa. Az Alfa és az Omega tehát hiányzik, de Chupo-Moting sincs a legjobb fizikai állapotban, hisz ő az Afrika Kupán három éles meccsen van túl, és hétvégén is pályára lépett.

A Bayern ha összekapja magát, és Guardiola sem fog szórakozni a kezdő összeállításakor, akkor itt a Bayern ismét kiütheti a Schalkét. Legutóbb, amikor a két együttes az Allianzban találkozott, a Bayern fél óra alatt négyet rúgott. Erre persze most kevés az esély, de az tuti, hogy sokkal profibban áll majd a hazai együttes a meccshez, mint tette a Wolfi otthonában. Hazai környezetben nem lesz kegyelem, és a Bayern vélhetően most is félidőre eldönti a meccset.

Címkék: sportfogadás, tippmix,